Dove shampoo tegen vet haar

Ik was laatst weer eens bij de Action en toen zag ik een Dove shampoo staan voor vet haar. Hij kostte maar €1,32 dus ik besloot hem mee te nemen. Ik heb namelijk best wel snel last van vet haar. Ik was mijn haar om de dag en de tweede dag is het vaak al vet. Lastig dus.

Dit is niet de juiste fles, alleen op internet is geen plaatje van de shampoo die ik bedoel en ik had geen fotocamera bij de hand.

Ik heb al eerder van deze soort shampoo’s gehad alleen na een tijdje raakt je haar eraan gewend, en dan werkt het niet meer. Maar het was een tijd geleden dat ik zo’n shampoo had gehad dus ik besloot het maar weer te proberen. En het werkt! Nu ik dit schrijf heb ik mijn haar gister gewassen en nu is het nog niet vet, heel fijn dus. Ik heb eigenlijk geen minpunten kunnen vinden, dus even de pluspunten op een rijtje:

  • Hij schuimt heel goed, zelfs als je maar heel weinig gebruikt.
  • De shampoo ruikt heerlijk fris.
  • Hij is goedkoop, namelijk €1,32 bij de Action.
  • Hij werkt echt, en je haar glanst ook nog eens!

De verpakking is trouwens niet in het Nederlands. Dat kun je als een minpunt zien, maar er staat weinig veel nuttigs op. Ik wist dat het voor vet haar is omdat erop stond ‘Cheveux gras’ en dat betekent ‘vet haar’. Als je bang bent dat je dat vergeet dan moet je gewoon onthouden dat de letters groen zijn.

Conclusie: aanrader! Zeker voor die prijs moet je ‘m gewoon proberen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *