Ready, Set, Party!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat we weer opzoek moeten naar leuke jurkjes en andere items die partyproof zijn. In de partycollectie van WE zitten dan ook superleuke dingen, allemaal met als inspiratiebron het gemaskerd bal. Als dat nou niet partyproof genoemd kan worden…

In de collectie draait het vooral om luxe en sophisticated, met kleuren als zwart, donkerpaars en nachtblauw. De combinatie met kant, pailletten of een panter- of bloemdesign zorgen ervoor dat jij dat show steelt. Ga je samen met een vriendje op feest? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat er een mooie man gestyled naast je loopt. Bij WE kunnen dus ook de jongens terecht. Wat dacht je van een smoking of een colbert of gilet met satijnen accenten? Gecombineerd met een wit overhemd vormen jullie dan samen het perfecte stelletje, helemaal in stijl.

Kijk op Wefashion.com voor leuke partyoutfits voor zowel hem als haar en vergeet ook de accessoires niet! Die maken je outfit namelijk helemaal af. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Advertorial
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *