Pupa Perfect Match Kit

Pupa komt met iets nieuws, wat tevens ook een leuk cadeau voor onder de kerstboom kan zijn: Perfect Match Kit. Vier verschillende kitjes met daarin afgestemde kleuren voor een perfecte match. De kits bevatten een nagellak en lipstick en komt in een zilveren etui.

De kits zijn ontwikkeld voor verschillende haarkleuren. Passion Red past goed bij blond en deze kit bevat een donkerrode lipstick en nagellak. Euphori Red is een wat lichtere kleur rood en past goed bij bruin. De kit met de roze kleuren, Pop Pink, past goed bij licht bruin en Deep Violet past goed bij een donkere haarkleur. Deze kit bevat een paarse match. Natuurlijk kun je zelf uitkiezen wat je mooi vindt, dit zijn slechts richtlijnen.

De producten die in de kits zitten zijn – zoals ik al zei – een nagellak en lipstick. De lipstick is de Diva’s Rouge Lipstick. Deze lipstick dekt direct, is goed gepigmenteerd, heeft een crèmige textuur en vlekt niet. De nagellak, de Lasting Color Shiny Nail Enamel is een nieuwe formule. Deze geeft een glanzende en intense kleur in slechts één beweging. Blijft lang zitten en droogt snel: klinkt dat nou niet goed?

De kits kosten €18,50 per stuk en zijn te koop bij de Pupa-verkooppunten.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *