Pupa Professionals review

Pupa is – alweer eventjes geleden – met een nieuwe collectie uitgekomen: Pupa Professionals. Met de producten uit deze lijn kun je een look nóg mooier maken, zodat ‘ie echt professioneel is!

Benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder voor de reviews!

Oil Blotting Papers
Een vette huid kun je verhelpen door wat poeder aan te brengen, maar daar verstop je je poriën vaak mee en daardoor krijg je puistjes. Deze Oil Blotting Papers zorgen ervoor dat glimmende zones direct worden aangepakt zonder dat de make-up aangetast wordt. De papiertjes zitten in een kartonnen doosje en op ieder papiertje zit een soort van poeder wat de vettigheid absorbeert. Het werkt echt heel goed en ik zie geen sporen van foundation na gebruik op het papiertje. Het kartonnen doosje is helaas niet zo stevig, maar voor de rest ben ik fan! Voor 50 velletjes betaal je €8,25, dat is helaas ook een kleine tegenvaller…

Smoothing and Fixing Lip Primer
Breng deze kleurloze basis aan op je lippen en je lipstick blijft extra lang zitten. Het vermindert uitlopen en verzwakt kleine rimpeltjes. Ook wordt er beloofd dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd zodat je lippen in de loop van de tijd meer volume krijgen. Helaas ben ik hierover niet zo tevreden. Hoewel het product lekker ruikt en smeert, zorgt het niet voor langere houdbaarheid en mijn lipstick ziet er juist een beetje vlekkerig en minder mooi uit! Ook worden mijn lippen er niet echt voller van… Als lippenbalsem op zich zou dit product wel fijn zijn, maar niet waarvoor het oorspronkelijk is bedoelt. Jammer! Deze Smoothing and Fixing Lip Primer kost €14,75.

Volume Enchancing and Protective Eyelash Primer
De mascara’s van Pupa schijnen altijd heel goed te zijn, dus ik was erg benieuwd of dat ook zo zou zijn met deze primer. Deze primer verzacht en beschermd de wimpers. Naast het aanbrengen vóór de mascara zodat de wimpers mooier gescheiden en dikker zijn, is het ook slim om het aan te brengen voordat je gaat slapen. Zo worden je wimpers goed beschermd! De verpakking is chique en ook het borsteltje is heel erg fijn. Ikzelf gebruik deze primer voordat ik ga slapen aangezien ik ook wel eens vaseline op mijn wimpers smeer. Maar dit is natuurlijk veel handiger! Mijn wimpers worden er zachter van en voor het aanbrengen van mascara werkt dit product ook prima. De primer kost €12,50.

Eye Make-up Remover Pen
Dit is echt een leuk product! Met deze (soort van) stift kun je gemakkelijk make-up foutjes verwijderen. Mascara op je ooglid, uitgelopen eyeliner? One swipe and it’s gone! De eerste keer dat ik het probeerde werkte het echt heel goed, alleen de stift werd gitzwart van de mascara. Maar goed, mijn mascara was weg dus dat probleem was opgelost. Toen ik de stift voor de tweede keer wilde gebruiken kreeg ik juist zwarte vegen door de mascara van de vorige keer. Dit product werkt dus goed eenmalig, maar ik kan hem nu eigenlijk de prullenbak in gooien… Leuk bedacht, maar ik vind ‘m de €12,50 niet waard.
Kortom: leuke producten, maar jammer dat alles niet werkt zoals het wordt beloofd. Aanraders vind ik de Volume Enchancing and Protective Eyelash Primer en de Oil Blotting Papers. De Eye Make-up Remover Pen en de Smoothing and Fixing Lip Primer kun je beter laten liggen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *