My first Asos order: verenoorbellen

Jullie zagen ze al op mijn wishlist voor Sinterklaas: verenoorbellen. Ik kwam ze tegen op Asos.com en toen er ook nog eens een kortingscode was voor 20% korting kon ik het niet laten om ze niet te bestellen. Dit was dan ook meteen mijn eerste keer bestellen op Asos.com, maar het is me hartstikke positief bevallen! De oorbellen kwamen supersnel binnen, geleverd in een mooi doosje. Zo leek het net of ze heel duren waren, maar schijn bedriegt: ik betaalde er niet meer dan €6,95 inclusief verzendkosten voor!

De oorbellen zijn wat groter dan ik had verwacht, maar alsnog ben ik er super blij mee. Ze zijn anders dan normaal en daarom voel ik me er wel een beetje speciaal mee, je ziet niet iedereen er mee lopen! De oorbellen zijn lekker licht dus je krijgt geen last van hangende oorlellen. Ze zijn er ook nog in het zwart en goud, maar aangezien ik meer van zilver houd koos ik voor deze. Zo kan ik ze ook nog eens beter combineren met mijn andere sieraden!

Ik ben er echt superblij mee en ik verwacht dat ik nog wel eens vaker bij Asos.com ga bestellen. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen, leuke sale en het bestellen gaat ook lekker makkelijk en snel. Ik had deze oorbellen met korting gekocht, maar zonder korting kosten ze €7,49, wat ik nog niet duur vind!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *