Ingrediënten voor een partyproof outfit gescoord

Morgen heb ik een cocktailparty van een vriendin en ik moet daar natuurlijk wel geheel in stijl aankomen! Onlangs bestelde ik op Zalando.nl al een donkerblauw jurkje van Second Female, alleen deze viel een beetje tegen, ook zeker voor de prijs die ervoor betaald moest worden (€84,95). Gisteren ging ik dus de stad in, op zoek naar een jurkje en eventueel iets van sieraden. Bij de H&M kon ik niets vinden, maar toen ik daarna naar de Zara ging was het meteen raak. Eerder had ik in de winkel al een superleuk zwart jurkje gezien, maar dan zou mijn outfit geheel in het zwart worden…. Gelukkig hadden ze het jurkje ook in crème kleur en raad eens wat? Het zat als gegoten! Het jurkje heeft one shoulder (het is bedekt mijn schouders niet maar je snapt wat ik bedoel!) en zit strak om mijn lichaam, erg mooi. Omdat alleen een jurkje te koud is voor dit weer (en er is voorspeld dat het gaat vriezen!) ga ik er een zwarte blazer overheen dragen. Het is wel jammer dat het one shoulder effect wegvalt, maar ook zo is het hartstikke leuk! Het jurkje kostte €25,95, ook echt geen geld.

Vervolgens vond ik bij de H&M ook nog een zwarte panty. Ik had wel een zwarte panty, alleen deze was heel dun. Deze van de H&M is van stof en ik denk dat ik die andere zwarte er gewoon onder draag zodat het extra warm is, want ik geloof dat ik dat morgen wel kan gebruiken! Ik betaalde hiervoor €7,95. Ook spotte ik deze leuke schuifspeldjes. De steentjes zijn leuk voor een party outfit en die parels meer voor ‘normale’ gelegenheden. Ik denk dat ik morgen die met de steentjes ga dragen want dat past goed bij mijn sieraden! Voor 4 schuifspeldjes betaalde ik €3,95.

Ook al verwachtte ik niet dat ik nog high heels ging kopen, stiekem had ik ze ook wel nodig. Ik heb een paar enkellaarsjes van de H&M, maar ik denk niet dat deze mooi onder een jurkje zullen staan. Ik had nog wel andere enkellaarsjes, maar eigenlijk vond ik deze hak te laag en bovendien lopen die ook niet zo lekker. Toen ik de Bristol inliep om een verjaardagscadeau voor mijn zusje te zoeken (wat ik overigens niet vond) liep ik tegen een paar zwarte hakken aan. Ik pastte ze, twijfelde, maar diep in mijn hart wist ik al dat ik ze mee zou nemen. Ze kunnen overal bij en ik kan ze nog vaak aan. En voor slechts 30 euro kon ik ze toch ook niet laten staan? De hak is 11 cm hoog en ze lopen echt fijn.

Zoals jullie zien heb ik lekker geshopt gister, ik ben nu helemaal klaar voor de cocktailparty! Ik zal proberen morgen een outfit-foto te maken, zodat jullie kunnen zien hoe ik er uiteindelijk uit zag.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *