Barong Barong Lucky Wrap

Van die lieve Sinterklaas kreeg ik een Barong Barong Lucky Wrap armbandje. Het merk Barong Barong staat vooral bekend om de armbandjes met de bolletjes (klik hier als je niet weet wat ik bedoel) maar ik heb een ander soort bandje gekregen van dit merk. Het is een subtiel armbandje maar staat perfect bij mijn ring! Normaal houd ik niet zo van armbanden en een ring aan dezelfde arm, maar met dit armbandje vind ik dat superleuk. Sinterklaas vertelde me later dat het armbandje daar dan ook speciaal voor was.

Mijn armbandje is donkerbruin met roze en is van echt zilver. Al is het een simpel sierraad op het oog, toch ben ik er heel blij mee en ga ik er zuinig mee om. Ik wil nu zelfs nog meer armbandjes, want dat vind ik altijd zo leuk staan! Ook ben ik nog een keer van plan de normale ‘Lucky’ van Barong Barong te kopen, dat is dus het armbandje met de bolletjes. Helaas kan ik het me op dit moment even niet veroorloven om ‘zomaar’ zo’n armbandje te kopen.

Dus, nogmaals bedankt Sinterklaas voor dit leuke cadeau! Ik had dit niet op mijn lijstje staan dus het was een grote verrassing dat ik dit armbandje kreeg. De armbandjes van Barong Barong zijn bij verschillende winkels te koop, maar ook online zijn ze te vinden. Bijvoorbeeld bij Jewelz.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *