Review Biosilk Silk Therapy

Het serum van Biosilk is inmiddels wereldwijd bekend en iedereen is er lovend over. Wat er zo speciaal is aan dit serum? Er zit zijde in. Zijde werkt versterkend, vochtregulerend, beschermend en zorgt voor glans. Dit wordt ook toegepast op je haar wat zorgt voor een glanzende, pluisvrije haardos. Ik ontving van de webshop Lindsey’s The Luxury Of Life een mini-versie om te testen.

Silk Therapy is een uniek product waarmee zowel de structuur als glans van het haar verbeterd wordt. Silk Therapy is geschikt voor normaal en beschadigd haar. Zowel op droog of vochtig haar te gebruiken. Ideaal voor het stijlen en föhnen en ontwarren van je haar. Als je eenmaal gebruikt hebt wil je nooit meer anders.

Nou, dat belooft wat! Eerlijk gezegd vond ik het heel moeilijk om dit product te testen. Mijn haar is niet extreem pluizig, maar wordt wel snel vet. Wanneer ik serum gebruik wordt het alleen maar vetter dus daarom gebruik ik ook geen serums. Natuurlijk heb ik het wel geprobeerd en mijn haar werd er enorm zacht van en glansde nog meer! De geur vond ik ook lekker, apart, maar een typische geur die je ook altijd bij de kapper ruikt. Een vriendin van me heeft pluizig en droog haar, dus zij kocht een tijd geleden ook Biosilk Silk Therapy. Toen wij in de trein richting huis zaten probeerde ze het uit en wat een enorm verschil! Ik schrok er gewoon van! Het pluizige haar verdween als sneeuw voor de zon en zag er supermooi en gezond uit. Daaruit blijkt maar weer dat het gewoon echt een topserum is!

Op Lindsey’s The Luxury Of Life hebben ze verschillende formaten Biosilk Silk Therapy, van mini’s tot een fles van 100 ml. Dat laatste is natuurlijk een beetje overdreven, maar een fles van 50 ml kost bijvoorbeeld €14,58.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *