BESTELD OP EBAY

Photobucket

Oops, I did it again…. besteld op Ebay! Ik doe dit regelmatig en ik kan je vertellen: het is héél erg verslavend. Als je je een middagje verveelt en je surft naar Ebay.com ben je zo een paar uur verder. Op Ebay staat echt álles en als je goed zoekt kun je ook nog eens heel veel voor weinig scoren. Betalen gaat heel makkelijk én veilig met Paypal en je hebt je aankopen binnen een paar weken in huis. Vaak komen pakketjes uit Amerika of China, maar dit merk je niet aan de verzendkosten. Deze zijn namelijk vaak gewoon gratis! Ik heb weer wat accessoires besteld en het leek me leuk om deze met jullie te delen. In totaal kostte het bovenstaande €12,38. Zó goedkoop! Begrijp je nu mijn liefde voor Ebay?

Bovenstaande spulletjes worden niet door één verkoper verkocht, er zijn vaak veel verkopers die dezelfde items kopen. Meestal is de prijs hetzelfde, maar als je zoekt ‘van laag naar hoog’ zul je altijd de goedkoopste vinden. Omdat ik weet dat ik er vragen over ga krijgen, zet ik toch de verkopers erbij. Ik heb de items nog niet ontvangen, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed gaat komen aangezien ik bij betrouwbare kopers heb besteld.

Skull scarf voor $2,49 bij zhengwu*778
Ik als shawl-verslaafde kon het natuurlijk niet laten om even een kijkje te nemen bij de shawls. Ik kwam deze skull scarf tegen, een knock-off van de sjaal van Alexander McQueen. Deze shawl is gewoon leuk voor erbij, en dat is natuurlijk een prima reden om ‘m te bestellen gezien de prijs. De verzendkosten waren bij deze shawl duurder dan de verkoopprijs zelf, maar alsnog is $2,49 geen geld! Bij de prijzen die ik noem zijn de verzendkosten dus al inclusief!

Golden wishing pendant necklace voor $0,99 bij gogo21shop
$0,99, are you kidding me?! No, I am not! Begrijp je dat ik deze gewoon in mijn winkelmandje MOEST doen? Ik wil al een tijdje een subtiel kettinkje en om te kijken hoe dat bevalt leek het me leuk om deze te bestellen. Dus, dan heb ik dan ook gewoon maar gedaan!

Cream flower scarf voor $3,85 bij link8811
Deze shawl hadden ze in zes kleuren, maar ik heb toch maar voor de kleur gekozen die mij het makkelijkste leek om te combineren en dat is deze crème kleur. Ook vond ik de kleurencombinatie van deze kleur het mooiste. Staat leuk bij wit, spijker, zwart, koraal en crème: ideaal dus! Qua shawls is het altijd even afwachten hoe de stof bevalt en de lengte, want dit kan nog eens anders zijn dan je verwacht (ik spreek uit ervaring :P).

Black geometric necklace voor $3,08 bij niceinthebox
Ik was op zoek naar statement kettingen, want ik kan moeilijk leuke kettingen vinden die betaalbaar zijn én waar niet iedereen mee rondloopt. Ik zocht dus op ‘statement necklace’, maar toen kwam ik niet heel veel kettingen tegen die ik leuk vond. Totdat ik bij de zoeksuggesties keek en daar ‘bib necklace’ tussen zag staan. Toen kwam ik wel heel veel leuke kettingen tegen, waaronder deze zwarte. Nicole Richie is vaak gespot met de echte versie van deze ketting, ook al weet ik niet van welk merk die is. Ik vond ‘m in ieder geval erg leuk en de moeite waard om te bestellen.

Vintage layered necklace voor $4,99 bij gofavor2011
Last but not least: deze gelaagde ketting. Het duurste wat ik heb besteld, maar ook meteen hetgene waar ik het meest benieuwd naar ben. Zara verkoopt momenteel een ketting die er qua vorm een beetje op lijkt en die vond ik heel erg leuk, alleen een beetje overpriced voor een ketting die je misschien een paar keer draagt. Deze ketting leek me een leuk alternatief, en ik ben benieuwd hoe hij in real life bevalt.

Dat is wat ik heb besteld! Zodra het binnen is, horen jullie natuurlijk meer. Ik krijg de laatste tijd wat vragen over Ebay, dus misschien maak ik nog een keer een artikel met wat tips. Veel bezoekers weten wel hoe het werkt, dus ik vergeet soms dat er ook meiden zijn die geen idee hebben hoe je er moet bestellen. Ik hoor dus wel als er vraag naar is!

DELEN:

2 Reacties

  1. larissa 29 december 2013 / 19:33

    Hoe beviel de kettingmet blauw? Die je duurste aankoop was? Gr larissa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *