Gewonnen: Beyoncé Heat eau de parfum

Toen ik hoorde dat Beyoncé met een parfum kwam werd ik al meteen enthousiast. Ik vind Beyoncé namelijk een topwijf. Ze is classy, heeft stijl en een geweldige stem. Ik was dan ook razend benieuwd hoe Heat zou ruiken. Eenmaal geroken vond ik hem lekker, maar nog niet waard om hem te kopen. Toen ik zag dat Teddy op haar blog een winactie hield waarbij je Heat kon winnen, móest ik meedoen! Guess what? Ik won!

De verpakking van het geurtje past helemaal bij de parfum zelf. Het is een chique maar toch sexy verpakking door de kleur rood in combinatie met goud. Ook het flesje zelf vind ik heel erg mooi. Hier zie je het rood en goud ook weer terug komen. Het is een apart flesje dat ik nog nooit eerder heb gezien. Bovenop de dop staat ook nog de ‘B’, dat geeft het flesje nog wat extra’s.

Dan de geur zelf. Eigenlijk is dit een hele andere soort geur dan die ik normaal draag. Normaal draag ik de wat meer zwaardere geuren in de richting van Diesel Fuel for Life, Replay for her en Burberry Britt. Maar dit geurtje heeft iets zwaars maar ook iets heel zoetigs. Vooral op mijn huid ruikt de geur echt zó lekker! Doordat het een eau de parfum is blijft hij ook lang zitten. Na een lange schooldag rook ik hem nog steeds.

Ik ben helemaal fan van dit geurtje en ik denk ook dat het flesje binnen no time leeg is. Ik heb zelf de 30 ml versie, deze kost €26,-. Niet duur voor een eau de parfum! Er is ook een 15 ml & 50 ml versie te koop, deze kosten €16,- en €36,-. Helemaal een freak van deze geur? Er is ook een deodorant, bodylotion en showergel van! Deze producten kosten allemaal €12,50.

Wat vinden jullie van deze geur? Ben wel benieuwd wie hem allemaal in z’n collectie heeft…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *