Cadeautip voor Valentijnsdag

Het is weer bijna 14 februari en dat betekent… Valentijnsdag! Of je nou wel of geen vriend hebt, Valentijnsdag blijft leuk. Een geurtje is een ideaal cadeau om te geven. Misschien een beetje afgezaagd, maar je slaat er nooit de plank mee mis. Bruno Banani heeft onlangs de perfecte geur gelanceerd: Made for Men. Deze eau de toilette is fris en de combinatie van fruitige, aromatische topnoten en een basisnoot met hout- en musk accenten maken de geur perfect voor stoere mannen. Willen jullie je vriend verleiden? Deze geur zal vast in de smaak vallen… Bij mijn vriendje in ieder geval wel!

Mijn vriendje heeft de after shave uit de ‘Made for Man’ collectie getest. De geur is erg lekker – dat vind ik ook, dat is ook erg belangrijk ;) – en de verpakking past goed bij de geur. De geuren van Bruno Banini staan altijd scheef en dat zie je ook weer bij deze lijn terug. De geur blijft niet heel lang hangen, maar dat is ook anders omdat het een after shave is. De prijzen bij deze lijn liggen ook laag, dus deze geur is vooral leuk om te geven als een extraatje naast hetgene wat je al met Valentijnsdag gaat doen.

  • Eau de toilette, 75 ml – € 35,0
  • Eau de toilette, 50 ml – € 25,00
  • Eau de Toilette, 30 ml – € 17,00
  • Aftershave, 50 ml – € 19,50
  • Shower Gel, 150 ml – € 12,50
  • Deodorant Spray, 150 ml – € 12,50

Geen vriend? Bruno Banini heeft ook heerlijke vrouwengeuren, dat zijn zeker aanraders als cadeau voor bijvoorbeeld vriendinnen. Hebben jullie nog andere cadeautips voor Valentijnsdag? Laat het weten bij de comments!

Mijn vader is vandaag jarig, happy birthday daddy! Hiermee wil ik zeggen: dit cadeau kan dus ook geschikt zijn als verjaardagscadeau voor je broer/kennis!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *