Miss Dior Chérie eau de parfum

In mijn artikel over sparen konden jullie al lezen dat ik aan het sparen was voor een geurtje: Miss Dior Chérie eau de parfum. Ik had het geld al een tijdje, maar ik zat nog een beetje te twijfelen door de prijs.

Ik wilde namelijk eerst het geurtje bij de Bijenkorf kopen, want bij de Douglas hadden ze geen 30 ml. Deze kost namelijk €50,-. Ik wilde natuurlijk liever 50 ml, alleen ik moest wel even slikken toen ik de prijs zag: €80,-.
Afgelopen weekend ontving ik van mijn stiefmoeder een cadeaubon van de Ici Paris XL t.w.v. 10 euro. Die kon ik mooi gebruiken!
Ik liep nog wel te hopen dat er korting zou komen op alle geuren, maar verwachtte niet te veel aangezien ze dat pas nog hadden gehad. Maandagavond checkte ik mijn mailbox en daar zag ik tot mijn grote verassing dat er tot 11 juli tax-free shopping op alle geurtjes was! Dat betekent dus 19% korting. Ik was helemaal happy, want dit betekende dat ik wel de 50 ml kon kopen. Weliswaar 5 euro meer dan ik er voor uit had gepland, maar zeg nou zelf, wat zou je kiezen: een geurtje van 30 ml voor 50 euro of een geurtje van 50 ml voor 55 euro? Ik wist het wel!

Helemaal happy liep ik dus -met een tasje bungelend aan mijn arm- de Ici Paris XL uit. Ik heb hem! Hij ruikt zó lekker, en je blijft hem super lang ruiken. Ik spoot een keer op mijn polsen, en na een aantal keer handen was en heel wat uren verder rook ik het nog super goed. En zie het flesje, i absolutely adore it!
Zoals jullie kunnen lezen ben ik er echt extreem blij mee! Het is gewoon een (duur) cadeautje voor mezelf. Ik houd van cadeautjes voor mezelf, want binnekort ga ik ook nog een mijn Josh armband bestellen. Daarover horen jullie nog meer.

Hebben jullie dit geurtje wel eens geroken, en zoja, vinden jullie ‘m net zo lekker als ik?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *