Trend Report: Show je taille in retro!

Tja meiden, of jullie het nou willen of niet: de kledingstijl van de jaren 50 en 60 komt terug! Dat houdt in: een smalle taille, rokken tot op de knie en retro ruiten. Zijn jullie er klaar voor?

Op de catwalk van o.a. Prada en Paul Smith paradeerden de modellen al rond in Audrey Hepburn stijl. Denk dan aan een lang jurkje tot aan de knieën, dat bij de nek aansluit en wat flink getailleerd is. Je kunt het qua kleuren zo gek maken als je zelf wilt, maar wil je echt helemaal retro gaan dan zijn bruine, gelige en groene kleuren helemaal passend. Wellicht vind je het misschien meer wat voor je oma dan voor jezelf, maar het is dan ook niet voor niets een trend die stamt uit de jaren 50 en 60! En als je het goed combineert kan het bij iedereen leuk staan!

How to wear?
– Ik zei dat je het met kleuren zo gek kunt maken als je zelf wilt, maar eigenlijk is dat niet helemaal waar. Wil je het goed doen, sla de felle kleuren dan over. Die zagen we immers in de jaren 50 en 60 ook niet…
– Wat draag je onder je jurkje? Dat mag je helemaal zelf weten (en ja, nu echt!). Panty’s, kniekousen en maillots gaan prima, maar als het lekker weer is (wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen, maar goed) kun je ook gerust blote benen of een dunne panty dragen!
– Er wordt met deze trend flink nadruk gelegd op de taille. Heb je geen outfit die getailleerd is? No problem! Draag er dan gewoon een smal riempje omheen.

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Lemme know!

Voor de taille zeg ik: yes yes yes! Ik houd van taillerokjes of andere kledingstukken die getailleerd zijn. Het maakt vrouwelijk en je lichaam ziet er goed uit. De retro kleuren, rokken tot op de knie en de ruit zijn niks voor mij, dat vind ik toch echt iets te oudbollig.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *