Trend Report: Haarbanden

Eigenlijk moest dit een Trend Tutorial worden, maar hoe kon ik nou een tutorial maken met haarbandjes? Daarom is dit een plaatsvervangende Trend Report.

Vorig jaar zagen waren de zogenaamde hippie-haarbandjes al hot, en dan niet alleen om het hoofd. De elastieken haarbandjes werden ook normaal gedragen, en waren een echte hit. Dit najaar zien we niet alleen elastieken haarbandjes, maar ook haarbanden van stof, plastic of bijvoorbeeld rubber! En dan ook verschillende formaten; smal of juist heel breed. Of wat dacht je van versierde haarbanden? Of met een grote strik erop? Of gevlochten? Je hoort het: het assortiment is eindeloos!
Haarbandjes maken een coupe niet alleen minder saai, ze zijn ook ideaal bij een bad-hair day! Zo valt dat onhandelbare haar toch nog een beetje te temmen ;-)

Haarbandjes zijn super handig, leuk en ook nog eens goedkoop! Voor een exemplaar zoals we zagen bij Jean Paul Gaultier, Prada of Karl Lagerfeld zullen wie iets meer geld kwijt zijn, maar H&M en het merk Zenner (te vinden bij drogisterijen) heeft ook hartstikke leuke exemplaren. Ik zette ze voor jullie op een rijtje.

O, en nog een tip: bij haarbanden van plastic kan het wat pijn gaan doen achter je oren, of zelfs gaan snijden. Dat is geen pretje, dus let erop wat voor iets je koopt. Een rubberen haarband is dan de perfecte oplossing!

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Laat een comment achter!

Die brede haarbanden staan echt niet bij mijn hoofd, maar ik vind die elastieken haarbandjes wel erg leuk! Vooral als ze gevlochten zijn vind ik ze al een hoog cute-gehalte hebben. Je zult me niet het hele najaar met haarbanden zien lopen, maar voor bad-hair days zijn ze inderdaad ideaal. Je weet dus wat er is als ik een haarband op mijn hoofd heb…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *