Herôme French Liner

Het perfecte witte randje aan het einde van je nagels: het zorgt voor een verzorgde look van je nagels en is in combinatie met een french manicure kleurtje hartstikke mooi. Helaas is niet iedereen gezegend met van oorsprong natuurlijke witte randjes en niet iedereen is goed met nagellak of andere stripers. Ik ben zo’n iemand en ik ben dan ook nog steeds op zoek naar hét product dat mij kan helpen om een mooi, recht lijntje te trekken.

En of dat Herôme zou zijn? Het zou zomaar kunnen! Herôme komt namelijk met een nieuw product: de French liner. Een handige manicurestift die de tip op de nagel zet voor een perfecte manicure.

Het product is een stift, waardoor je hem extra snel kunt gebruiken. Er wordt zelf beweert dat het overal te gebruiken is. Onderweg, thuis, of op reis. Nou, dat belooft wat! Ik ben dan ook razend benieuwd naar deze pen en in begin december ontvang ik een exemplaar waar ik uiteraard een review over ga schrijven!

De French liner van Herôme is vanaf eind november 2010 te koop bij verschillende drogisterijen, parfumerieën en via Herome.com voor een verkoopprijs van €9,95.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *