Honeycat Warm Milk Martini

Ik geef toe: ik heb een zwak voor leuke verpakkingen. Zo hebben ook de producten van Honeycat Cosmetics een hoog ‘Aaaah’ en ‘Oooh’ gehalte. Honeycat is een merk met superlekkere bad- en lichaamsproducten en het merk is sinds kort ook te koop bij Boozyshop.nl! Ik mocht een aantal spulletjes testen waaronder deze Warm Milk Martini!

Dit product is een soort van melkpoeder die je in bad kunt strooien. Omdat wij thuis geen bad hebben, heb ik het uitgeprobeerd in een voetenbadje en ik kan je vertellen: het is hemels!

Jullie hebben vast wel ooit gehoord dat de godin Cleopatra altijd in een bad met melk ging. Met dit product kun je dat zelf ook doen! Wanneer je het witte poeder in water laat oplossen, heeft het ook echt een soort van melkkleur. Daar komt nog bij dat het lekker zoet maar toch zacht ruikt, dus het heeft geen zure melkgeur!

Toen ik laatst in een drukke periode zat (overhoringen, veel huiswerk, je kent het…) besloot ik om even te ontspannen en op welke manier kan dat beter dan een heerlijk voetenbadje te nemen met een stapel glossy’s? Juist! Je snapt ‘m.
Anyway, ik ging lekker zitten en doopte mijn voeten in het melkachtige water. Ik heb ongeveer een kwartiertje zo gezeten en toen ik mijn voeten afdroogde viel me iets op… Wat waren mijn voeten zacht! Normaal gesproken zijn mijn voeten nooit zacht, dus dit product heeft echt goed z’n best gedaan.

Ik ben fan, wie weet jullie ook wel… De fles kost $20,- en dit lijkt een flinke duit, maar dat valt hartstikke mee want je hebt helemaal niet zoveel nodig voor een keer. Bestellen kun je op de website van Honeycat of op Boozyshop.nl voor €15,16 (afgeprijsd!)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *