NIVEA – ONDER DE DOUCHE

70% van de Nederlandse vrouwen heeft geen tijd om zich dagelijks in te smeren met bodylotion. Ik kan me daar wel in vinden, want bodylotion moet altijd even intrekken voordat je je kleding aan kunt trekken. Ik heb daar geen geduld voor, dus ik sla heel vaak bodylotion gewoon over. Maar Nivea heeft daar nu een oplossing voor gevonden! Zij introduceert de eerste bodylotion (en bodymilk) voor onder de douche!


De bodylotion werkt eigenlijk als een soort conditioner voor de huid, nadat je het hebt gereinigd met een douchegel. Het maakt je huid zacht en het voelt verzorgd aan als je onder de douche vandaan komt.  Doordat de lotion meteen intrekt, kun je je meteen aankleden. Dat is nog eens een tijdbesparende innovatie!

Zoals ik eerder al vertelde is er zowel een bodylotion als een bodymilk. De milk is voor de droge huid, en deze is verrijkt met amandelolie zodat de milk zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de droge huid. De bodylotion is voor de normale huid, deze is verrijkt met zeemineralen.

Ik ben heel nieuwsgierig naar het product, het klinkt in ieder geval veelbelovend. Wil je het eens proberen? Op de actiewebsite kun je gratis een sample aanvragen!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *