Review: Milk_shake haarproducten

Alweer een hele tijd geleden (oeps!) ontving ik bovenstaande producten van Milk_shake. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar alleen al de naam trok mijn aandacht! Milk_shake is een verzorgingslijn voor het haar op basis van melkproteïnen en fruitextracten. Ik ontving de Conditioning Whipped Cream, het Active milkmask en de Glistening Argan Oil. Vandaag deel ik mijn mening!

Milk_shake Active Milk Mask – €14,95 voor 150ml

Het masker is een herstructurerend melk masker voor droog of beschadigd haar. Nu heb ik daar zelf geen last van, maar maskers zijn altijd meer dan welkom! Het hydrateert en versterkt het haar door de melkproteïnen, rijst- en avocado oliën, vochtregulerende ingrediënten en vitamine E. Dat is inderdaad een hoop! Wat ik vooral zo heerlijk vind aan de producten van Milk_shake, is dat ze zo lekker ruiken. Dit masker ook! Ik merk nooit zo heel veel verschil met maskers, maar deze maakt mijn haar lekker zacht!

Milk_Shake Argan Oil – €8,25 voor 10ml

Argan olie: I love it! Mijn haar heeft het eigenlijk niet echt nodig maar ik gebruik het graag omdat je haar zo lekker zacht & glanzend ervan wordt en minder pluist. Dat is ook wat deze argan olie belooft: “geeft het haar een gezonde uitstraling en een zachte, volumineuze en ongelooflijk glanzend resultaat”. Ik vind vooral de geur van deze argan olie echt hemels! Het is maar een klein potje, maar je hebt er ook maar heel weinig van nodig omdat het erg geconcentreerd spul is. Ik heb het getest bij mijn zusje die erg veel last heeft van droog, pluizend haar en het werd er zeker door getemd. Helemaal weg was het niet, maar dat is bij haar haar ook onmogelijk!

Milk_shake conditioning whipped cream – €17,95 voor 200ml

Last but not least: mijn favoriet! Dit is een conditioner in de vorm van slagroom. Het voelt ook echt zo, en doordat het zo’n zoete melk geur heeft heb je echt zin om het op te eten. Het is in ieder geval een feestje om in mijn haar te brengen. Deze breng je gewoon aan op je natte haar nadat het is gewassen, echt als een soort mousse. Er zit in deze conditioner melkproteïne wat zorgt voor het conditioneren en herstructureren van de cortex en schubbenlaag van het haar. De vochtbalans is belangrijk van het haar, en de specifieke bestanddelen zorgen dan ook voor het reguleren hiervoor. Ze noemen het ook wel een diep hydraterende en beschermende formule, en zo voelt dat ook echt! Mijn haar ruikt de hele dag door super lekker en is heerlijk gevoed. Ik doe al heel lang met mijn busje van 100ml, dus het is nog zuinig spul ook!

Ik ben heel blij dat ik de producten van Milk_shake heb ontdekt. Ben jij nou ook benieuwd geworden? De producten zijn online te bestellen op Veuf.nl. Dit is een webshop met exclusieve haarverzorgingsproducten, en dus voor ieder haartype wat wils! Je kunt veilig betalen met Ideal en als je voor 15:00 besteld dan heb je je bestelling de volgende dag in huis. Een aanrader, dus!

DELEN:

8 Reacties

  1. Daisy 8 oktober 2013 / 07:58

    Klinkt echt als super fijne producten! Ik heb wel gelijk dat MIlkshake liedje in mijn hoofd: mij milkshake brings al the boys lalalalla

  2. Kimberly 8 oktober 2013 / 08:18

    Wat een leuke naam zeg haha! Ik heb er nog nooit van gehoord maar alles klinkt goed! Vooral de argan olie zou ik wel eens willen proberen!

  3. Tamara 8 oktober 2013 / 08:53

    Lijken me hele fijne producten, vooral de conditioner! x

  4. Yak Man 8 oktober 2013 / 09:16

    Wat een leuke merknaam en dat laatst os gewoon awesomw haha!

  5. Nicole 8 oktober 2013 / 10:03

    Ziet er goed uit zeg! Lijken me erg fijne producten :)

  6. Robin 8 oktober 2013 / 14:06

    Ik kende het merk nog niet, maar klinkt wel heel goed!

  7. Sophie 8 oktober 2013 / 14:22

    Klinkt goed! De prijsjes kunnen er ook nog wel mee door:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *