NEW IN / COLORSWITCH

Ik schreef laatst nog over de hoesjes van Colorswitch, maar ik heb nu zelf ook de mogelijkheid gehad om de welbekende stickers te testen. Er zijn heel veel printjes, maar ik heb gekozen voor een van de nieuwste: de Leopard Turquoise. Lekker opvallend, maar daar houd ik wel van.

Zo krijg je de Colorswitch thuis. Op de achterkant staat handig beschreven hoe je de sticker er het beste op kunt plakken (zie hieronder) en het spreekt eigenlijk allemaal voor zich. Je moet er natuurlijk wel even voor gaan zitten, want zo’n sticker moet er wel goed op zitten. Maar eigenlijk is het heel makkelijk! Als ik het kan, dan kan iedereen het.

En dit is het resultaat! Ik moet eerlijk zeggen dat ik die voorkant niet zo mooi vind, dat maakt het echt te druk. Ik heb dus gewoon dat gedeelte eraf gehaald (wat overigens ook heel makkelijk ging) en de stickers op de zijkant en achterkant er wel gewoon op gelaten. Dat staat naar mijn mening het leukste! Misschien staat het bij een witte iPhone wel heel anders, of ligt het aan dit printje. Maar ik vind het mooier zonder.

Ik ben benieuwd hoe lang de stickers erop gaan zitten, want ik ben wel iemand die dingen snel beu is. Misschien wordt de sticker ook wel vies op een gegeven moment, dat ik hem er echt af moet halen. We zullen het zien! Voorlopig laat ik mijn iPhone lekker geColorswitched, want ik vind het wel erg leuk staan. En ik ben niet de enige, ik heb er al verschillende complimentjes over gekregen.

Ik vind Colorswitch echt super leuk en er zijn heel veel verschillende printjes. Maar als je houdt van een basic kleur, dan kan dat ook! Je moet dus wel een iPhone 4(s) of iPhone 5 hebben, want daar zijn de stickers echt voor gemaakt. Je kunt ze voor €24,95 bestellen op Colorswitch.nl.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *