London, here I come!

Maandag 16 augustus om 9:25 vertrekt mijn vliegtuig naar… Londen! Tot donderdagavond ga ik genieten van de cultuur in Engeland en natuurlijk shoppen!

Ieder jaar gaan mijn moeder en ik wel naar een grote stad, vaak om te shoppen. Meestal waren dit steden zoals Amsterdam en Antwerpen, maar we wilden graag ook een keer een weekend weg naar een grote stad in het buitenland. Een tijd geleden kwam de stad ‘Londen’ in aanmerking en toen hadden we het erover dat we in het najaar (bijvoorbeeld de herfstvakantie) wel naar Londen konden gaan. Deze zomervakantie was ook een optie, maar de kans dat dat door zou gaan was nihil. Toch niet, want we gaan wél deze zomervakantie!

We gaan 4 dagen. Maandag vertrekt ons vliegtuig in de ochtend, dus dan hebben we daar nog wel een flinke dag. Dinsdag en woensdag zijn de hele dagen, en donderdag rond 17:00 vertrekt ons vliegtuig weer naar Eindhoven Airport. Het is niet erg lang, dus we zullen de tijd hard nodig hebben, maar óh wat heb ik er zin in!

We hebben een 4-sterren hotel met een flinke korting kunnen boeken, aangezien ons besluit dat we toch deze vakantie gingen, nogal last-minute was. Zo hadden we ook geluk met onze vlucht: er waren namelijk bij zowel de heen- als terugvlucht nog maar 3 zitplaatsen beschikbaar!
In het hotel heb ik op de kamer gratis internet, dus zo kan ik toch nog mijn mail checken. Uiteraard komt er gewoon iedere dag een artikel online in die periode.
Verder ligt ons hotel dichtbij de metro, en moet je ongeveer 10 minuten lopen en dan ben je bij Oxford Street!

Naast cultuur snuiven gaan we ook shoppen, daar kijk ik vooral naar uit! Ik wil naar Primark, Boots, Superdrug, Topshop, Miss Selfridge, H&M, Zara, ALLES! Omdat het last-minute is heb ik niet kunnen sparen, maar toevallig heb ik genoeg geld op dit moment dus dat komt echt goed uit!

Volgensmij heb ik vást wel bezoekers die wel eens in Londen zijn geweest, dus laat me weten wat ik absoluut niet mag missen en wat de allerleukste winkels zijn. Shoptips zijn dus welkom!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *