Tip om nail art makkelijker te maken

Heb jij ook wel eens moeite met het maken van figuurtjes op je nagels? Het vlekt uit, of wordt toch helemaal niet zoals je had verwacht. Ik heb er zelf ook wel eens last van, en ik heb er nu een handige tip voor!
Je hebt nodig:

  • Folie
  • Nagellak
  • Nail art stripers of satéprikkers
  • Doorzichtige nagellak of topcoat

Het is heel simpel! Je maakt met de nagellak en/of nail art stripers en satéprikkers figuurtjes op de folie. Hartjes, bolletjes, bloemetjes, what you want! Zorg ervoor dat je de figuurtjes niet te dik maakt, maar vooral niet te dun. Hieronder mijn voorbeeld, wat ik heb gemaakt.

Dit laat je goed drogen, minstens een uur. Zo weet je zeker dat de nagellak geheel gedroogd is, zodat het straks weer niet verpest wordt. Als het goed droog is, kun je met een satéprikker of een mesje (Konad schraper werkt ook prima) voorzichtig de figuurtjes van de folie halen.

Breng vervolgens een laagje nagellak aan, zodat het figuurtje dadelijk goed blijft plakken. Druk het figuurtje voorzichtig aan, en breng als laatste een laagje doorzichtige nagellak of topcoat aan. Zo weet je zeker dat het figuurtje niet los laat.

Dit is mijn resultaat. Het is heel makkelijk, en ik weet zeker dat iedereen het kan! Je zou misschien zeggen dat het sneller loslaat dan normale nagellak -dat dacht ik zelf ook- maar het bleef juist langer zitten dan verwacht, en ik kreeg het er erg moeilijk af met nagellakremover.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *