OFF TO BERLIN AGAIN!

Ik heb mijn examenweek net achter de rug en ik vertrek al weer. Druk, druk, druk! Maar wel leuke drukte, want ik ga naar Berlijn! In september vertelde ik er al wat over, maar vanavond vertrekken we. We gaan met het vliegtuig (is dat niet super chill?) en die vertrekt om 17.25 vanaf Eindhoven. We blijven tot donderdag, en dan vliegen we om 14.10 weer terug. Ik ga met drie vriendinnen en twee docenten en ik heb er heel veel zin in!


Ik doe samen met een vriendin ons profielwerkstuk over ostalgie. We gaan dus onderzoeken wat het verlangen naar het communisme in de DDR inhoudt en meer. Twee andere vriendinnen doen het over de Berlijnse muur, en omdat dat goed aansluit bij ons onderwerp, konden we dus met z’n allen naar Berlijn. We gaan uiteraard naar veel musea en bezienswaardigheden, maar onze lerares Duits vertelde al dat ze graag naar de Kiko wilde, dus daar gaan we wel even voor zorgen. Sowieso heb ik weer zin om naar Berlijn te gaan, omdat het gewoon een hele leuke stad is. Én je kunt er lekker eten, wat we uiteraard ook gaan doen.

Het is dus eigenlijk een weekje school, maar dan wel een heel leuk weekje school. Omdat we het de afgelopen weken zo druk hebben gehad met voorbereidingen voor de SE-week, is het nu alleen maar fijn dat we een week vol op ons profielwerkstuk kunnen storten.

Ik zal uiteraard lekker veel foto’s maken zodat jullie volgende week in My life as Liz kunnen lezen hoe het in Berlijn was. Morgen komt trouwens ook gewoon een My life as Liz online, dus jullie zullen verder niks van mijn afwezigheid merken. We hebben ook wifi in het hostel waar we slapen, dus ik zal regelmatig een update doen via Twitter of Instagram (ourfavourites).

Auf Wiedersehen!

XX Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *