Carnavalsvakantie!

Vandaag is het dan ein-de-lijk zo ver: ik heb vakantie! Het zuiden is dit jaar als laatste aan de beurt met de voorjaarsvakantie, maar dat maakt het niet minder leuk. Sterker nog, ik denk dat wij de leukste vakantie hebben! Wij vieren namelijk carnaval, dat houdt in: 5 dagen lang non-stop feesten! Ook horen daar de nodige verkleedkleren bij en ik ga dit jaar met 3 vriendinnen als Bob de Bouwer. Uiteraard zijn we een girly Bob de Bouwer en we passen ook nog eens bij het thema van ons schoolfeest: goud, stout en fout. Benieuwd geworden? Nog even geduld, een outfit-post komt eraan!

Tot en met dinsdag ben ik dus flink aan het feesten en genieten(!) met vriendinnen en in de resterende dagen van de vakantie ga ik lekker rustig aan doen. Ik heb het afgelopen weken erg druk gehad en mijn lichaam reageerde daarop met koorts, moeheid, verkoudheid en een hese stem. Niet echt wat ik kan gebruiken met carnaval, maar dat mag de pret niet drukken! Ook ga ik nog een keer met mijn moeder een filmpje pakken en voor de rest zie ik het wel.

Ik hoop dat de meiden die al vakantie hebben gehad een lekkere vakantie hebben gehad en de meiden die sinds vandaag ook vakantie hebben wens ik heel veel plezier. Enne, als je gaat carnavallen, laat dan even weten wat je wordt!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *