Webshop: Next Hot Thing

Sieraden en accessoires: daar kan een meisje nooit genoeg van krijgen! Ik heb een webshop ontdekt die een heel groot assortiment heeft aan sieraden: nexthotthing.nl.

Next Hot Thing verkoopt sieraden en accessoires tegen een lage prijs. Armbanden, kettingen, oorbellen, zonnebrillen, tassen, mobielhangers en nog veel meer kun je in de shop vinden.

Wij meisjes houden van webshoppen. Het gaat gemakkelijk en snel, maar er zit vaak een nadeel aan: de verzendkosten. Gelukkig kunnen we bij Next Hot Thing zoveel bestellen als we maar willen, zonder daar verzendkosten over te hoeven betalen. Heerlijk toch?!

Naast het merk Next Hot Thing kun je bij Next Hot Thing ook tassen en portemonnees kopen van Daniel Ray en nog meer portemonnees van het merk Duncan Brown.

Ik heb zelf een paar oorbellen van Next Hot Thing. Ze zijn goud met van die hele lieve kraaltjes eraan. Opvallend, maar ook weer niet té.

Next Hot Thing verkoopt ook wrap-armanden. Hartstikke leuk, en ik heb er één die een van jullie kan winnen. Hoe? Dat is heel simpel! Morgenavond ga ik weer op BlogTV om 20.00 en dan kunnen jullie hem daar winnen. Wat je dan moet doen ga ik niet verklappen, maar het is niet veel moeite, dus kom gewoon gezellig langs. Natuurlijk gaat het dan niet alleen over de winactie, maar ook kunnen jullie vragen stellen etcetera. Je moet wel een account aanmaken, wil je mee kunnen chatten. Dat gaat heel gemakkelijk via de website van BlogTV: http://www.blogtv.com/. Ik zorg dat ik al jullie verzoeken op tijd goedkeur, zodat iedereen mee kan doen. Ik ben dus vanaf 8 uur te vinden op http://www.blogtv.com/people/LizzyOF. See you there!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *