Winactie webshop Dress-republic

De webshop Dressrepublic.nl is walhalla voor meiden die van jurkjes houden! Ze hebben namelijk een uitgebreid assortiment van allerlei betaalbare jurkjes, en ze verkopen er ook accessoires. En ik mag wat weggeven aan mijn lieve bezoekers!

De jurkjes zijn betaalbaar, de verzendkosten zijn gratis, de levering is snel, je kunt supersnel betalen met iDeal: ik zie haast geen redenen om er niet te bestellen! En nu wordt het jullie al helemaal makkelijk gemaakt, met de code FAVOURITES20 krijg je tot en met eind augustus 2010 20% korting op alle jurken!

Ik vind het in ieder geval een mooie korting, en overweeg om de blauwe Bodycon Bandage jurk te bestellen, want met de kortingscode gaat er ongeveer 7 euro vanaf!

Met die kortingscode kun je dus al een leuk jurkje scoren, maar een accessoire erbij maakt de outfit toch wat meer compleet. Daarom kun je op OurFavourites.net een superleuke tailleriem winnen!
Hoe kun je winnen?

Word lid van de Hyves- of Facebookpagina van Dress-republic. Stuur vervolgens een mailtje naar Winactie@ourfavourites.net met als onderwerp ‘Winactie Dress-republic’ en vermeld in dat mailtje je naam én link van jouw Hyves- of Facebookprofiel.

Dit is de Hyvespagina van Dress-republic: Dressrepublicnl.hyves.nl
Dit is de Facebookpagina van Dress-republic: Facebook.com/Dressrepublic

Makkelijk, niet waar? Meedoen kan tot 1 september 2010 (en loopt dus tegelijkertijd ten einde met de kortingscode).
Succes iedereen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *