Ray Ban Wayfarer

Wij vieren nooit kerst met cadeautjes, maar vorige week viel er eigenlijk toch wel een heel leuk kerstcadeautje op de mat, namelijk een Ray Ban Wayfarer! Misschien heb ik er nog niet veel aan met deze tijd van het jaar, maar ik kan niet wachten totdat ik hem kan gebruiken!

De zonnebril komt van de webshop Smartbuyglasses.nl. Op deze webshop zijn talloze designer zonnebrillen te koop voor een lagere prijs dan in de winkel. Zo kost de bril die ik heb normaal gesproken in de winkel €183,- terwijl hij bij Smartbuyglasses €106,95 kost. Dit is een korting van maarliefst 42 procent! Ook kun je in de webshop door middel van je webcam kijken of een zonnebril bij je past. Een zonnebril via internet bestellen blijft risicovol, maar met deze Virtual Try On sla je in ieder geval niet de plank mis als het gaat om het bestellen van het juiste montuur.

Doordat het aanbod van deze webshop zo groot is, kan het even duren voordat je je zonnebril in huis hebt. Ik had namelijk eerst ook een andere zonnebril besteld die niet direct op voorraad was. Balen, want dan moest ik langer wachten. Gelukkig werd ik hierover goed geïnformeerd en kreeg ik een e-mail met mogelijkheden. Of ik kon wachten, mijn geld terugkrijgen of ik kon een nieuwe zonnebril bestellen. Uiteindelijk heb ik na goed mailcontact een nieuwe bril ontvangen, die binnen 5 dagen in huis was nadat ik hem had besteld. Helemaal goed verpakt in doosjes, zodat de zonnebril niet beschadigd kon worden. Ook kreeg ik er een gratis lens kit bij t.w.v. €15,-. Dit setje krijg je bij iedere bestelling. Handig!

Maar goed, na wat wachten had ik dan eindelijk mijn zonnebril in huis. Maar het was het wachten waard! Een zonnebril van Ray Ban staat al lang op mijn wishlist en ondanks dat ik eerst nog zat te twijfelen tussen een pilotenbril of wayfarer, ben ik blij dat ik dit model heb gekozen. De zonnebril zit fijn, voldoet aan al mijn eisen en je merkt gewoon dat de bril van goede kwaliteit is. Ik weet zeker dat ik heel veel plezier van deze zonnebril ga hebben!

Al met al ben ik erg tevreden over mijn bril én de webshop. De service van Smartbuyglasses.nl is uitstekend. Het contact is goed en de verzending is gratis. Er gaan op internet wat verhalen in de ronde over de betrouwbaarheid van deze webshop, maar deze berichten dateren inmiddels uit 2009 en ik kan je vertellen dat mijn zonnebril 100% authentiek is. Dat niet alle zonnebril direct leverbaar zijn, is wel een minpuntje, maar wil je dit voorkomen dan moet je bij het zoeken van een zonnebril filteren op ‘snelle verzending’. Brillen in deze selectie heb je gegarandeerd snel in huis, zonder extra kosten te betalen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *