My name is Lizzy!

We zagen ´m al in de Sex and the City maar het is ook nog eens super handig als je de naam van de persoon tegenover je bent vergeten: de naamketting! In het goud staat ´ie een beetje bestembeld als trashy en ordinair, maar die tijd is geweest. Doordat Carrie een naamketting droeg in Sex and the City is het een hot item!

Vroeger wilde ik al een naamketting. Ik heb wel eens een ketting gehad met ´love´ erop, maar ik wilde zó graag een naamketting. Want dat was pas echt vet cool. Waarom ik die zo graag wilde en waarom ik een naamketting zo cool vond? Ik heb geen idee… Maar nu ben ik wel vet cool want ik heb er één!

De ketting is van echt zilver en hij komt van de webshop MijnNaamKetting.nl. Hij kost €31,95. Ik had de ketting na ongeveer een week in huis, inclusief een kortingsbon. Super handig, als je bijvoorbeeld een naamketting cadeau wilt geven. Ik vind het lettertype wel wat minder, maar ach, het is gewoon leuk om te hebben!

Ik heb hem nog niet echt vaak gedragen, aangezien ik echt nooit kettingen draag en het dus een beetje wennen is. Toch ben ik er erg blij mee het is bij een simpele outfit wel hartstikke leuk.

Ik zou zeggen: als je een naamketting wilt van goede kwaliteit, bestel hem dan op MijnNaamKetting.nl. De service is super en het is erg goedkoop aangezien die ketting speciaal voor jou wordt gemaakt en het echt zilver of goud is.

Trashy of classy: wat vinden jullie van een naamketting?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *