WIN: SHOPTEGOED T.W.V. €75,- BIJ SMARTBUYGLASSES

In december schreef ik al over Smartbuyglasses.nl, dit is een webshop die designer (zonne)brillen verkoopt tegen lagere prijzen dan in de winkel. Ik heb zelf een Ray Ban Wayfarer van de shop die ik regelmatig gebruik. Zodra de zon schijnt, zul je me zien lopen met deze zonnebril!

Momenteel is Smartbuyglasses bezig met haar Belgische webshop op de kaart te zetten. Deze webshop biedt dezelfde voordelen als de Nederlandse shop: gratis verzending en bij iedere bestelling ontvang je een gratis lenskit. Een tip dus voor de Vlaamse ladies onder ons!

Maar waar jullie natuurlijk het meest benieuwd naar zijn: wat valt er te winnen? Dit betreft een shoptegoed t.w.v. €75,-! Lees snel als je wil weten hoe je dit kunt winnen en wat je er o.a. van kunt bestellen!

Zoals je kunt zien heb je met een bijbetaling van €5 tot €34 al een prachtige zonnebril in huis. Er zijn ook zonnebrillen die je helemaal kunt betalen van het shoptegoed, maar dit is bijvoorbeeld niet het geval bij Ray-Ban. Maar hey, stel je vindt een bril van 94 euro mooi, dan hoef je alsnog maar 19 euro bij te betalen voor een echte Ray Ban. Da’s een koopje!

Wat moet je doen om kans te maken?

Je kunt overigens mee doen tot 1 juli 2012.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *