My cupcake love

Schotel mij een bord cupcakes voor en ik eet ze allemaal op. Ik doe het in het echt niet, maar ik zou het wel willen! Serieus, ik heb een voorliefde voor cupcakes. Ze zijn niet alleen lekker, maar daarnaast ook leuk om te maken én naar te kijken!


Ik kan úren naar plaatjes van cupcakes kijken, maarja, daar krijg ik wel honger van. Daarom maak ik ze net zo graag zelf! Soms ben ik lui (en doe ik het met een mix van Dr. Oetker) maar wil ik écht lekkere speciale cupcakes, dan neem ik altijd het recept van Gonny. Gonny is de eigenaresse van de blog Cherryfizz.nl, waar ze naast bloggen over haar kinderen en leven ook vaak heerlijke recepten plaatst. Zo ook van cupcakes! Het basisrecept had ik al eens geprobeerd, maar laatst ging ik ook met het recept van de aarbeien-botercrème aan de slag. En dat is goed gelukt, zoals je op onderstaande foto’s kunt zien!


Ze waren súper lekker en ik heb nu alleen maar zin om nóg meer cupcakes te maken! Zo ga ik volgende keer andere botercrèmes proberen, en natuurlijk andere versiersels erop. Jullie zullen nog wel een keer een post voorbij zien komen met foto’s van de cupcakes die ik heb gemaakt.

Ben ik de enige met een voorliefde voor cupcakes of zijn er meer meiden die dat hebben? Laat je horen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *