Nail art pennen

I luvvvv nail art! De laatste tijd ben ik er helemaal in de ban van! Helaas ben ik nog echt een noobie, maar dat neemt niet weg dat ik lekker mag experimenteren. Ik heb al een tijdje twee nail art pennen, en die dingen zijn zó handig dat ik ze wel even aan jullie moest laten zien.

Ik heb die van mij besteld op Nail Art Design Euro Discount. Dit is een webshop waar ze heel veel nagelspullen hebben -soms ietwat chaotisch georganiseerd- maar het is zó lekker goedkoop! Vooral Konad kun je nergens goedkoper krijgen. Maar goed, deze pennen kosten maar €1,42 per stuk. Lekker goedkoop!

Ik heb een zwarte en witte versie. Ik had er namelijk nog geen, en ik wilde basiskleuren hebben. Er zit 10 ml in ieder flesje, en de flesjes zijn gewoon van plastic. Zo hoef je dus ook niet bang te zijn dat ze kapot vallen!

De pennen hebben een metalen punt, waarmee je hele precieze lijntjes, stipjes en figuurtjes kunt maken. Je moet in de verpakking drukken en zo komt er vanzelf nagellijk uit het uiteinde van de metalen punt. Easy!

Ik heb er nog niks mee gemaakt, slechts wat bloemetjes op de teennagels van mijn zusje. Ik ben wel van plan wat creaties hier mee te maken, en wie weet komt er een tutorial over!

Hebben jullie ook nail art pennen? Zoja, welke kleuren allemaal?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *