MARC BY MARC JACOBS LAPTOPHOES

Eind oktober schreef ik over de laptophoezen van Marc by Marc Jacobs. Het zou dé perfecte bescherming zijn voor mijn MacBook. Dan zou ik hem ook bijvoorbeeld mee kunnen nemen naar mijn vader, of tijdens andere weekendjes weg. Ik ben blijkbaar lief geweest afgelopen jaar, want ik heb een hoes van Sinterklaas gekregen! Ik heb een knalroze/koraalachtige kleur. Ik vind hem heel mooi, en hij voelt ook nog eens lekker stevig aan.

Een hele tijd was ik al gaan kijken bij de Bijenkorf, en toen hadden ze maar één kleur: een knalroze. Ik vond deze eigenlijk iets te roze, maar ik wilde zo graag zo’n hoes voor Sinterklaas, dat ik die wel wilde. Maar toen ik daarna ging kijken hadden ze opeens veel meer verschillende kleuren. Naast die knalroze hadden ze ook een roze kleur die meer naar het koraal nijgt (die ik nu dus heb). Dat was precies de hoes die ik wilde! De hoes voelt stevig aan en aan de binnenkant zit een lekker vachtje. Lekker zacht, en hij is mooi. Ik zei toch dat het de perfecte bescherming is voor mijn MacBook? 

Ik raad je wel aan (als je een laptophoes wil van MBMJ) om hem dan op internet te bestellen. Op de site van Marc by Marc Jacobs staat dat een 13 inch hoes $62,- kost. Maar bij de Bijenkorf kun je het dollar-teken vervangen door een euro teken en daar nog wat euro’s bij optellen. Echt belachelijk, maar ik ben nu wel een heel gelukkig meisje. En dat is het belangrijkste, niet waar? Mijn rapportgeld zat daarom ook inbegrepen bij Sinterklaas, maar je kunt wel begrijpen dat ik daar geen problemen mee had!

DELEN:

2 Reacties

  1. Patricia 28 september 2013 / 19:25

    Hallo,

    Ik vind de laptoptas van Marc Jacobs geweldig’!
    Wat is de website waar je deze hebt besteld? Ik wil hem heel graag hebben voor mijn net nieuwe laptop.

    x

    • Lizzy 29 september 2013 / 14:53

      Ik heb hem bij de Bijenkorf gekocht :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *