WORKSHOP: CUPCAKES VERSIEREN

Twee weken geleden was het kinderfeestje van mijn zusje. We gingen cupcakes versieren! Ik nam toen mijn camera mee en het leek me leuk om er wat foto’s van te laten zien. Mijn zusje werd 10 en haar vriendinnetjes zijn allemaal van die leeftijd. Mama en mijn andere zusje van 12 gingen ook mee en we hebben met z’n allen uiteindelijk veel plezier gehad in het versieren van de cupcakes. Voor mij was het een heerlijke ontspanning tussen het leren door. Normaal gesproken vind ik het ook leuk om cupcakes te versieren, maar neem ik er nooit zoveel geduld voor. Nu hadden we alle tijd, dus heb ik echt eens mijn best gedaan.

De vrouw die deze workshop organiseerde, Miruna, organiseert ook nog andere workshops. Voor cakepops en taarten. Op haar website zijn verschillende foto’s te vinden van haar creaties. Vooral de taarten vind ik heel mooi. Miruna is een hele lieve vrouw en ze had alles tot in de puntjes geregeld. Helemaal top, dus! 
Hieronder kun je foto’s zien. De cakejes waren al gebakken en afgekoeld, dus we hoefden ze alleen maar te vullen en te versieren. Ik koos voor een vulling van aardbeienjam, en dat maakte de cupcake minder droog. We gaven met kleurstof een kleur aan de fondant en toen werd het tijd voor het versieren! Hiervoor had Miruna tientallen vormpjes klaargelegd. Ik versierde mijn cupcakes ook nog met van die pareltjes en glitters, voor de finish touch. 
Al met al, een gezellige middag! Oja, en mijn cupcakes waren natuurlijk veel te snel op ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *