Miracle Foot Repair Cream

Mijn stiefvader ging laatst een week naar Miami. Ik vroeg hem nog voor de grap of hij beautyspullen en MAC mee wilde nemen. Ook toen mijn zusje met hem ging skypen vroeg ik aan ‘m of hij MAC mee wilde nemen. ‘MAC, van iMac? Ik heb er hier een op mijn hotelkamer!’. Dat bedoel ik dus. Hij heeft geen verstand van make-up en hoewel hij me al jaloers maakte met die iMac, bedoelde ik natuurlijk iets heel anders. MAC Cosmetics ging het dus voor mij niet worden. Niet dat ik dat eigenlijk ook had verwacht.

Toch vroeg ik -zo ben ik nu eenmaal- toen hij thuis was, voor de grap of hij make-up of beautyspullen voor me had meegenomen. Nee, niet voor mij, maar voor zichzelf had hij wel een voetcrème gekocht. Niet een heel interessant product, maar ik was er onbekend mee, dus ik probeerde het uit. En wat een fijn product! Dat moest ik met jullie delen! Vandaar dat ik vandaag de Miracle Foot Repair Cream voor jullie ga reviewen. Toen ik hem ging googlen kwam ik erachter dat je hem ook gewoon in Nederland kunt kopen, op webshops zoals Otto.nl en Drogisterij.net. De crème is wel aan de prijzige kant: hij kost 15 euro.

De crème belooft te helpen tegen zere, droge, gekloofde, jeukende, ruwe en zwetende voeten. Dat is nogal een lijst! Doordat er ook 60% Aloë Vera in het product zit, werkt het verlichtend en verkoelend. Van pijnlijke en brandende voeten heb je dus dan geen last meer!

Sommige mensen beweren dat het zo goed voelt en zo snel werkt dat zelfs medici het niet kunnen geloven. Er wordt verteld dat je na één nacht al verschil merkt en er geen beter product is dan Miracle Foot Repair.

Ikzelf heb nogal last van droge hielen. Verder zijn mijn voeten in goede conditie, dus ik was benieuwd of deze crème daar tegen zou helpen. Trouw smeerde ik mijn voeten iedere dag in, en ik merkte echt verschil na de eerste keer! Bodybutters verhielpen die droge hielen al een beetje, maar dit werkt zoveel beter! Helaas vroeg mijn stiefvader een paar dagen daarna (die heeft pas echt verschrikkelijke voeten, dus die heeft het nodig) waar zijn voetencrème was en dus moest ik hem weer inleveren. Helaas, maar het is natuurlijk ook niet mijn crème! Inmiddels is de tube alweer bijna op, en mijn stiefvader baalt flink. Gelukkig kwam ik er dus achter dat je hem op internet ook in Nederland kunt bestellen, dus ik denk dat we dat maar eens gaan doen.

Dat de crème dus op verschillende sites wordt opgehemelt begrijp ik wel. Ik vind het wel jammer van de prijs, maar ik denk dat hij in Miami ook gewoon veel goedkoper was. Dus als je een keer naar de VS gaat (of je wilt er 15 euro aan uit geven) en je ziet de crème: neem ‘m mee en kijk of jij er ook zo enthousiast over bent!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *