Mijn goede voornemens

Vanochtend liep ik naar huis na een geweldig oud&nieuw feestje en toen maakte ik bovenstaande foto. Mooi hé? Ik liep vanaf het station naar huis omdat er nog geen bussen reden en ik denk dat ik er een half uur over deed. Een muziekje op en lopen maar! Heerlijk om het hoofd even leeg te maken. Het zette me ook wel aan het denken, er is een nieuw jaar aangebroken met nieuwe kansen. Precies één jaar geleden had ik een hoop verwachtingen van 2014, maar die waren niet bepaald positief. Dit jaar is het één groot vraagteken, ik ben heel erg benieuwd wat 2015 me gaat brengen en ik ga er een top jaar van proberen te maken. Daar horen natuurlijk ook goede voornemens bij!

Mijn gezonde levensstijl volhouden

Je zou wel kunnen zeggen dat ik het licht heb gezien. Ik eet gezond, sport meer dan ooit te voren en voel me er super goed bij. Ik ben veel bezig met voeding & sporten en ik zie ook zeker progressie in mijn lichaam. Erg leuk, dat houdt me ook gemotiveerd. In 2015 ben ik van plan dit vol te houden zodat ik nog sterker en fitter word. Met als doel natuurlijk 100% zelfverzekerd in bikini deze zomer. Ik ben altijd wel een beetje onzeker geweest over mijn lichaam, maar deze zomer zeg ik vaarwel tegen mijn buikvet en hallo tegen de abs!

Minder chaotisch, meer plannen

Ik stond altijd bekend als mevrouw de perfectionist, controlfreak en ga zo maar door. Maar gek genoeg is dat een beetje veranderd. Dit heeft ook wel met het afgelopen jaar te maken. Ik maak me minder druk om de kleine dingen, ben meer relaxed en hoewel dat aan de ene kant ook zeker positief is, zorgt dat er soms ook voor dat ik chaotisch ben. Niet alleen in mijn doen & laten, maar ook in mijn hoofd. Dat is vervelend en niet echt efficiënt als ik werk moet verrichten. Ik heb dus meer planning nodig en daar ga ik zeker aan werken!

Mijn propedeuse halen

Ik ben dit jaar begonnen aan een nieuwe studie (Commerciële economie op de HU) en ondanks dat het onzeker was of ik het wel voltijd zou kunnen, gaat het eigenlijk heel erg goed. Ik zit er op m’n plek en wil dit jaar dan ook graag mijn propedeuse halen. School heeft helaas wel minder prioriteit gekregen (zie het vorige), dus daarom moet ik mezelf op dat gebied echt even een schop onder de kont geven.

Draai vinden met mijn blog

Ik ben veranderd en mijn interesses zijn ook veranderd. Ik vind bloggen nog steeds super leuk, maar ik ben de laatste tijd echt enorm inspiratieloos! Foto’s maken is een drama met dit weer en ik moet vaak tot laat naar school, het is moeilijk om dan ook nog eens een fotograaf te vinden en ik heb het daarnaast ook druk met andere dingen. Sport is belangrijk geworden in mijn leven maar ik heb geen idee of jullie zitten te wachten op blogposts daarover. Ik hoor het graag van jullie :)

Dat zijn ze dan: mijn goede voornemens voor 2015. Ik ben heel erg benieuwd wat me dit jaar gaat brengen, maar één ding is zeker: het gaat er totaal anders uit zien dan 2014. Ik heb er zin in! Wat zijn jullie goede voornemens?

17 Reacties

  1. Josianne 2 januari 2015 / 07:44

    Ik vind het een mooie lijst met doelen voor 2015. En meer lezen over sporten vind ik altijd leuk, dat helpt om mijzelf ook gemotiveerd te blijven!

  2. joyce 2 januari 2015 / 09:51

    jaaa juist leuk meer over sporten! lekker motiverend :)

  3. Dionne 2 januari 2015 / 10:47

    Mooie doelen. Ik zou soms ook wat minder chaotisch moeten zijn…

  4. Maureen 2 januari 2015 / 11:02

    Mooie doelen en sport gerelateerde artikelen zijn altijd welkom. Vind het juist erg interessant.

  5. Tess Fluit 2 januari 2015 / 11:03

    Ik hou van blogposts over sporten! Kan wel wat inspiratie gebruiken!
    Keep up the good work <3

  6. Iris 2 januari 2015 / 11:05

    Mooie doelen! Ik ga ook meer sporten en lekker in m’n vel zitten voor de zomer! :D

  7. Lenneke 2 januari 2015 / 11:07

    Ik vind jou zo stoer! Hopelijk brengt 2015 je veel goeds. En kom maar op met je blogposts over sporten! :-)

  8. Eline 2 januari 2015 / 11:25

    Mooie doelen! Ik herken me wel in erg veel doelen van je zoals het minder chaotisch worden en gezonder leven! Schrijf hier juist over zo inspireer je andere mensen en blijf je zelf gemotiveerder!

  9. Stephanie 2 januari 2015 / 14:48

    Erg mooie doelen voor dit jaar :) wat ben je toch sterk! En ik vind het super knap dat je het sporten zo goed volhoudt, ik heb daar heeeeeeeeeel veel moeite mee, ha ha. Misschien lukt het me in 2015!

  10. Denise 2 januari 2015 / 19:33

    Mooie doelen! Ik ga dit jaar voor het eerst met een vriendin naar de zon, dus ik moèt ook gewoon een bikinibody hebben. Maar ik mag nog wel even doorwerken haha. Je bent iniedergeval een goede inspiratiebron!

  11. Romy 2 januari 2015 / 20:39

    Jaaa sport gerelateerde artikelen zijn heel fijn en leuk!

  12. Anneleen 2 januari 2015 / 20:56

    Wat een mooie doelen! Ik hoop dat 2015 een mooi jaar voor je wordt!

  13. Maud 2 januari 2015 / 20:59

    Jaaa! Meer sportgerelateerde artikelen! Ik ben sinds een paar weken ook weer actief aan het sporten en je motiveert me enorm! Echt goed hoe je je levensstijl zo hebt omgegooit en gezond bent gaan leven!

  14. Anneliek 3 januari 2015 / 17:57

    Hee, het is jouw blog ;) Lekker schrijven over wat je zelf leuk vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *