OurFavourites.nl bestaat 5 jaar!

Precies 5 jaar geleden besloot ik een blog aan te maken onder de naam OurFavourites. Ik blogde al langer, maar switchte een aantal keer van naam en wist niet zeker waarover ik wilde bloggen. Toch houd ik het nu al zo’n 5 jaar vol om over mode, beauty en lifestyle te bloggen. Er zijn fases waarin ik meer schrijf over één bepaald onderwerp, zo vind ik het de laatste tijd leuk om wat meer persoonlijke dingen te delen. En de bezoekersaantallen stijgen ook alleen maar, wat heel leuk is om te zien!

Omdat mijn hoofd de laatste tijd niet altijd bij het bloggen staat, was ik bijna vergeten dat mijn blog vandaag 5 jaar bestaat. De afgelopen week kwam er ook niet veel online, maar ik ben de laatste tijd een beetje inspiratieloos en door verschillende omstandigheden kom ik gewoon niet altijd aan het bloggen toe. Ik verwacht dat ik de komende maanden er steeds meer energie voor ga vinden zodat het weer regelmatig ga worden. Want ik vind het nog steeds super leuk om te doen!

Dus, bij deze: heel erg bedankt voor alle bezoeken de afgelopen jaren! Sommigen bezoeken mijn blog pas sinds kort, maar ik waardeer het allemaal! Vooral van jullie reacties word ik altijd heel blij, die hebben me de afgelopen maanden ook zeker heel erg geholpen. Een dikke knuffel voor jullie :D xx Lizzy

33 Reacties

 1. Nienke 16 juni 2014 / 16:50

  Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan! Ik lees nog niet zolang mee, maar ben voorlopig wel van plan dit te blijven doen! :)

 2. Desmain 16 juni 2014 / 17:00

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je nog lang door blijft bloggen!

 3. Joyce 16 juni 2014 / 17:38

  Van harte gefeliciteerd met je blog lieve Lizzy! <3 Keep up the good work girl, ik kom hier nog steeds met plezier!

 4. Evelien 16 juni 2014 / 17:46

  Gefeliciteerd Lizzy! Ik volgde je wel al eventjes op Twitter, maar sinds vandaag volg ik ook je blog :) Knuf!

 5. Marloes 16 juni 2014 / 17:54

  Gefeliciteerd met je 5-jarig blog bestaan lieve Lizzy! Op naar nog vele mooie blogjaren!

 6. Marjolein 16 juni 2014 / 18:08

  Gefeliciteerd, topper :D Hopelijk blijf je nog heel lang bloggen, want je hebt een superleuke blog!

 7. Susan | ishootlovee.com 16 juni 2014 / 18:14

  Gefeliciteerd!
  Geniet van het bloggen :)
  Kleine tip; bij je ”about” pagina staat nog dat je blog 4,5 jaar bestaat.

  Liefs, Susan

 8. Estrella 16 juni 2014 / 18:37

  Van harte gefeliciteerd! Mijn eigen blog heeft vorige maand z’n (of is het haar?) 12e verjaardag gevierd. Ik heb misschien niet de best bezochte blog die er bestaat, maar ik vind het op zich wel een prestatie dat ik het bloggen al zo lang vol weet te houden en het, op een writers blockje en een dipje hier en daar na, nog steeds leuk vind.

 9. Vera 16 juni 2014 / 19:21

  Gefeliciteerd!! Hopelijk komen daar nog veel meer jaren bij.

 10. Martina 16 juni 2014 / 19:46

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, super al 5jaar!

 11. Bertine 16 juni 2014 / 20:17

  gefeliciteerd met je blogverjaardag! ik lees je blog graag:)

 12. Laura 16 juni 2014 / 21:10

  Gefeliciteerd! En blijf vooral zo doorgaan! Je mag trots op je blog zijn.

 13. Aranka 16 juni 2014 / 21:52

  Gefeliciteerd! Ik volg je nog niet zo lang maar heb enorm veel respect hoe jij met je huidige situatie omgaat!! Ben dus ook zeker van plan je te blijven volgen :-)

 14. Lauriëtte 17 juni 2014 / 08:22

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Volg je met veel plezier! :)

 15. Chantal 17 juni 2014 / 09:21

  Proficiat!!! Wat een lange tijd alweer!

 16. Fleur 17 juni 2014 / 12:09

  Wauw 5 jaar alweer, dat is echt een lange tijd. Zo leuk! Geniet er maar van :)

 17. Tessa 17 juni 2014 / 17:37

  Gefeliciteerd! je bent ook echt een inspiratie!
  liefs, Tessa

 18. Anouk 17 juni 2014 / 20:26

  Gefeliciteerd!

  Ik volgde jouw blog eigenlijk een aantal jaar geleden al, toen ik zelf nog blogde. Toen ik gestopt met mijn site ben ik eigenlijk ook een tijd gestopt geweest met blogs bezoeken en tja na 3 jaar is het moeilijk om alle links nog terug te vinden in je geheugen haha. Toen ik je artikel in de Fashionista zag herkende ik je blog meteen en sindsdien kom ik hier regelmatig weer kijken :)

 19. Really Cheap Beats By Dre 18 juni 2014 / 13:18

  Corning centrifuge tubes are conical tubes of various sizes made of plastic or glass material. They are mainly used in micro-centrifuges in molecular biology laboratories and vary in capacity. Corning centrifuge tubes are manufactured by Corning Life Sciences. Corning offers a comprehensive range of innovative, high-quality tools and solutions for life science research and bio-production. All Corning brands offer consistent, reliable and repeatable results giving you the confidence that you can

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *