My life as Liz

School is weer begonnen: saai! Ik heb dan afgelopen week ook niet veel bijzonders gedaan. Mijn week stond in het teken van huiswerk maken, bijslapen en naar school gaan. Ik was dus blij toen het vrijdag was en mijn weekend begon. Om dit te vieren ging ik even met een vriendin naar de stad, want zij was van plan de Chanel Vitalumiere Aqua foundation te kopen. Ik jaloers, want ik mag niks kopen en die foundation staat ook op mijn wishlist! Na wat andere winkels te hebben bezocht kwam ik uiteindelijk met lege handen thuis. Mijn eerste week van mijn no buy heb ik dus overleefd, ik heb alleen een ijskoffie gekocht en de boete betaald die ik had staan bij de mediatheek op school. Zaterdag moest ik oppassen en keek ik ‘s avonds een leuke film en zondag zat ook goed vol: ik heb de hele dag geblogd, mijn kamer opgeruimd en huiswerk gemaakt. Klaar voor een nieuwe week, waarin ik een wiskunde proefwerk en een overhoring heb van geschiedenis en Duits. Leuk is anders, maar we gaan ervoor!

Maandagavond, tijd voor… Feuten! Even relaxen tussen het maken van mijn huiswerk door.

Koraalachtig kleurtje van Catrice. Pretty! Oja, over mijn nagels komt deze week nog een update. Mijn potje met tabletten is namelijk leeg!

Op school werken aan mijn essay voor filosofie.

En eenmaal thuis is het tijd om mijn mail te checken.

On my way to school.

Donderdag had ik een examen van Duits over het boek ‘Das Parfum’. In het tussenuur daarvoor gingen ik en een vriendin nog wat samenvattingen doorlezen. We hadden het boek namelijk niet gelezen, maar alleen de film gekeken. Ik had uiteindelijk een 6. Ben er wel tevreden mee aangezien ik er dus niet zoveel voor heb gedaan!

Uit school neem ik altijd wat lekkers. Deze keer ging ik voor Oreo koekjes en thee. Gekarameliseerde peer, een redelijk nieuwe smaak die ik erg lekker vind!

Mexicaanse wraps. Het ziet er niet uit (wrap viel uit elkaar), maar het was wel lekker!

Outfit of the day. Ik ben helemaal vergeten deze week foto’s te maken, dus deze week moet het er maar even van komen!

Op school moesten we een inburgeringsexamen maken. Ik was – net zoals de hele klas – niet ingeburgerd. Wat jammer nou ;)

Vrijdags ben ik altijd vroeg uit, dus dan ik altijd lekker lunchen. Ik koos deze keer voor een caesar salade. Nom nom!

Luna ging er zomaar met mijn tas vandoor. De diva! Haha. Ik kan zowat de gedachten van de hond lezen ‘Die heeft echt geen humor….’ haha I’m sorry…

Deze foto is vorige week gemaakt maar ik bewerkte ‘m laatst pas met Instagram. Met mijn gekke zusje!

Bij een uitnodiging voor een event van Aussie zat een sample van de 3 minute miracle conditioner. Ik heb hem meteen geprobeerd en ik vind ‘m erg fijn. Mijn haar glansde mooi en het rook zo lekker! Toen iedereen riep dat het zo naar kauwgom ruikte, dacht ik dat ik het niet lekker zou vinden. Te chemisch ofzo. Maar dat is helemaal niet, ik vind het echt super lekker! Ik zit te overwegen om volgende maand de full size fles te kopen.

Even mijn zusje lief aangekeken en toen maakte ze een toetje voor me. Yay! Ik vind vanille vla met vruchtenhagel zó lekker. Toevallig hadden we nog slagroom in huis en die maakte het natuurlijk nog lekkerder (en ongezonder, but who cares!)

Zaterdag droeg ik mijn oorbel van Pieces!

De hond van mijn oppasadres uitlaten. Het is nog een pup, maar het beest is al flink gegroeid.

Prachtige blush van Chanel die ik spotte in de Grazia. Me wants!

Met mijn oppaskindje naar de stad, hij is helemaal gek op de draaimolen die vlakbij de Mc Donalds staat.

Je raadt het al, we (mijn zusje, ik en oppaskindje) konden het niet laten om naar de mac te gaan. Oppaskindje vermaakte zich prima in het speelgedeelte terwijl mijn zusje en ik even onze ongezonde lunch naar binnen konden werken.

Zaterdagavond huurden we een film: Crazy, Stupid, Love. Als je hem nog niet hebt gekeken: doen! Superleuke comedie met een verrassend einde. En oja, Ryan Gosling speelt erin…. Oh my hallelujah, hij is erg aantrekkelijk in deze film, hihi.

Bezig met een leuke Do It Yourself die waarschijnlijk woensdag online komt. Wordt dus vervolgd ;)
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *