MY LIFE AS LIZ

Wat ik de afgelopen week heb gedaan? Leren, eten, slapen, naar school en dan weer dat rijtje opnieuw. Niks spannends dus, maar eigenlijk heel erg saai. Ook wel deprimerend, dus ik was blij toen ik vrijdag was! Helemaal uitgeput kwam ik thuis, en toen ging lekker slapen. In de avond heb ik met vriendinnen gegeten en zijn we opstap gegaan, en zaterdag was het tijd om m’n kamer op te ruimen en bij te komen van de avond ervoor. Rond een uur of 6 ging ik weer naar een vriendin, om daar lekker te eten en weer opstap te gaan. Ah joh, waarom niet? Ik hoefde nu niet meer te leren, dus ik kon er maar beter van profiteren. Zondag heb ik eigenlijk echt vrij weinig uitgevoerd en werd ik in de avond productief. En toen ging ik lekker bloggen voor jullie!

Omdat ik zondag maar 3,5 uur had geslapen, ging ik thuis meteen slapen. Ik was pas om half 4 thuis en ik moest nog alles leren voor de volgende dag, terwijl ik toen twee examens zou hebben. Dat was dus een grote ramp, maar niet slapen was geen optie want ik was gewoon echt kapot. Niet zo slim, de volgende keer ga ik het anders aanpakken!

En het sneeuwde! Ik heb niet zoveel met sneeuw, maar had er vrij weinig last van want ik zat toch de hele dag binnen. Ik moest dan wel iedere dag naar school fietsen, maar die 10 minuten overleef ik ook wel. Bovendien is de hond uitlaten in de sneeuw echt heel fijn! Hier zie je mijn eskimo look, haha.

Geschiedenis leren onder het genot van Prince mini stars en ijsthee.

Ik droeg voor de verandering eens een keer een muts, vooral met het uitlaten van de hond was dat fijn. En ik ging even samen met mijn zusje op de foto. Duckface!

Uhhhh oke? Luna was op de stoel gaan zitten. Lijkt me nou niet echt bepaald comfortabel. Rare hond.

Lekkere lunch!

Vrijdagavond lekker pizza eten met vriendinnen. Ik had echt zo’n zin in gezelligheid, want ik voelde me echt zo eenzaam door al dat leren. Doodsaai!

En daarna drankjes doen! Die wijn met Crystal Clear en sinaasappel blijft een gouden combinatie. Lekker!

Zaterdag pakte ik mijn spiegelreflex er weer eens bij om wat foto’s te maken. Was alweer even geleden, maarja ik heb mijn blog dan ook wel een beetje verwaarloosd.

Kamer opgeruimd! Geeft altijd zo’n heerlijk gevoel. En slapen in een schoon bed is het allerfijnste.

Lekker carpaccio eten met een vriendinnetje!

Ik had weer eens krullen gemaakt met de stijltang en ze bleven echt zo goed zitten! Ik vind het mooier dan met een krultang en het werkt ook fijner. Ik maakte de krullen zaterdag rond een uur of 5 en daarna ging ik opstap en slapen en de volgende dag had ik nog steeds een beetje krullen. Nu ik dit typ (8 uur) heb ik nog steeds slag in mijn haren. Normaal zakken krullen bij mij super snel uit, dus dit was echt een wonder.

Samen met mijn lieve vriendinnetje! Deze moest ik van haar verplicht op mijn blog zetten (haha grapje).

Mijn iPhone heeft de laatste tijd wat rare kuren, dus ik kreeg de oude van mama. Zij had een iPhone 4S (precies dezelfde als ik) maar heeft nu een iPhone 5. Heel gemeen, want ik wilde die ook wel! Ik moest dus alles overzetten op die andere iPhone alleen ik was mijn muziek wel kwijt. Dan maar even wat albums downloaden! En ja, ik heb een heel uiteenlopende muzieksmaak. Hangt echt af van mijn mood waar ik naar luister, haha.

Dat was het alweer. Ik ga nu een wat rustigere week in, dat is ook wel eens fijn. Tot de volgende keer!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *