MY LIFE AS LIZ

Er is weer een week school voorbij, en wat zal ik er van zeggen… We beginnen nu weer met een nieuwe periode, maar het is wel een domper om zo weer naar school te gaan met in je achterhoofd dat je vorige week nog in Berlijn zat. Maar het hoort erbij, dus laten we er het beste van maken! Ik heb niet veel bijzondere dingen gedaan, dus op naar de foto’s!

Maandag kwam ik op school voor niks. Ik had eerste uur vrij en daarna een blokuur geschiedenis, maar toen we er net 10 minuten zaten, bleek dat de docent niet kwam en kon ik dus weer naar huis. Daarna twee uur Duits en eenmaal thuis dook ik mijn bed in. Ik was zo moe!

Daarna ging ik naar de bibliotheek en ook even langs de Appie. Daar nam ik bietensap mee, omdat ik er veel over had gelezen. Ik zal nog wel wat schrijven over mijn bevindingen!

Dinsdag deed ik boodschappen met mama, en ik kon deze kruidnoten ook niet weerstaan. Dat zakje ging dan ook sneller op dan verwacht, oeps… Kruidnootjes zijn gewoon té verslavend.

Voor Nederlands moeten we een boek lezen, ik lees momenteel Tirza. Ik weet nog niet echt wat ik van het boek moet vinden…

Woensdag bestelden we sushi bij Sushi Home. Ik had er al dagen zin in, dus dat was heel geslaagd. De sushi met zalm en gefrituurde garnaal blijft mijn favoriet.

Op Cherryfizz.nl stond een leuk receptje voor bananenpanckes. Je hebt hier alleen een banaan voor nodig en twee eieren. Ik maakte het, en ik vond het erg lekker. Het is ook nog eens heel gezond. Alleen ben ik dan zo iemand die er nog wat suiker op strooit… Haha!

Donderdag ging ik na school even naar de stad met een vriendin. We dronken onder andere ook een lekkere warme chocolademelk bij de La Place. Dit is wat ik aan had! Outfitfoto’s zijn de laatste tijd ver te zoeken, ik weet het… Ik ben gewoon niet zo in de mood om voor de camera te staan en als ik dat wel heb, is het donker. Ik moet het echt vaker doen!

Gezwicht op Ebay. Heb wat leuke dingen gekocht voor mezelf, maar ook wat dingen voor Sinterklaas. Ik houd ervan om cadeautjes te kopen!

Vrijdag sporten met een vriendin in ons tussenuur. Dat was alweer lang geleden… Ik moet dit vaker gaan doen!

Mama whatsappte of ik zin had om even naar de stad te gaan. Nou, daar zeg ik nooit nee tegen! Uiteraard gingen we weer lunchen bij de Tweede Kamer. De nieuwe kaart was er net een dag, dus ik probeerde iets nieuws: Vitello Tonato. De eigenaar was er al een tijd enthousiast over en ik moet zeggen: het is een goede afwisseling voor de carpaccio. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik kocht ook nog iets bij de Pull & Bear die sinds kort is geopend, maar daar lezen jullie meer over. Eenmaal thuis besloten we dat het wel leuk was om ‘s avonds naar Glow te gaan. Dus: alweer op naar de stad!

Toen we naar de La Place liepen, gingen we ook nog even naar de Make-up Studio winkel, die nu dus open is. Ik zag zo veel moois, maar ik mag echt niks meer kopen. Het is zeker een mooie winkel en een leuke aanwinst voor Eindhoven!

Bij La Place at ik een wrap met sla, tomaat, komkommer en parma ham. Daarbij dronk ik een ananas smoothie. Lekker!

Glow! We hebben de hele stad doorgelopen en ik vond het dit jaar niet zo bijzonder, maar wel leuk om te zien. Hier zie je het verlichte gebouw van de Lage Landen.

En we sloten de dag af met koffie bij Douwe Egberts. Ik had een lekkere caramel cappuccino!

Zaterdag heb ik vooral aan mijn blog gewerkt. In de avond had ik wat afgesproken met vriendinnen, want we gingen opstap. Het was heel gezellig!

Zondag heb ik veel gelezen, wiskunde geleerd voor mijn herkansing en ik ben naar de bioscoop geweest. We gingen met het hele gezin, dus dan is het altijd moeilijk om een geschikte film te vinden. We waren naar The Battle geweest en het was echt een slechte film. Gelukkig vond mijn jongste zusje ‘m wel leuk!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *