My life as Liz #186

Ze zeggen wel eens: ‘A little party never killed nobody’. Nou, zo voelde het voor mij toch even anders dit weekend! Na een hele drukke week school met veel deadlines had ik twee leuke feestjes tijdens het Amsterdam Dance Event op de planning staan. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en even lekker alle schoolstress er vanaf gedanst. Maar helaas, het was maar voor even want deze week mag ik weer aan de slag. Volgende week beginnen mijn tentamens en daar moet nog een hoop voor gebeuren. Maar laten we eerst kijken naar afgelopen week!

Maandag moest ik op en neer naar Eindhoven om wat kleding op te halen voor mijn assessment. Ik moest een salesgesprek voeren voor school, maar ik had in Utrecht helemaal geen nette kleding liggen. Dus meteen maar even profiteren van thuis zijn: mama maakte een carpaccio salade voor me! Die ice cappuccino in blik is trouwens echt vies.

‘s Avonds weer terug want ik had dansles! Yay.

Dinsdag op naar school voor mijn assessment. En ik heb hem gehaald, dus dat is fijn.

Ik moest daarna aan een verslag werken, maar scoorde op school nog even yoghurt met noten. Tijdens de stress-weken heb ik altijd meer honger haha!

Filmen met Merel voor BestFitFriends. We namen een Kettlebell workout op.

Mijn haar is lekker aan het groeien. Slowly getting there :)

Donderdag zat ik in de bus naar huis vanaf school en hoorden we opeens een klap en iedereen vloog naar voren. De stadsbus had een busje geraakt die geen voorrang had. Hij raakte de achterkant van het busje en deze vloog een paar meter naar voren maar gelukkig was er niemand gewond geraakt. Toch wel even schrikken!

Donderdag had ik mijn eerste ADE feestje: Strafwerk & Pleinvrees. Van te voren gingen we lekker burgers eten en bijkletsen!

Yay, was zo gezellig met deze lieverd!

De volgende dag op mijn gemakje terug naar Utrecht gegaan (ik bleef in Amsterdam slapen). Daarna pannenkoeken eten in bed: het enige waar ik zin in had haha!

Gymtime! Moet ook gebeuren. Ik sport nu bijna een jaar intensief. En het lijkt eigenlijk al veel langer! Maar mijn lichaam is wel echt een hoop veranderd in die tijd.

Zaterdag werkte ik de hele dag aan school en zondag was het tijd voor het volgende feestje: Awakenings Electric Deluxe. Een lekker techno feestje, want dat vind ik echt geweldig! Het was mijn eerste keer Awakenings en de volgende editie staat alweer op de planning in januari! Dit was trouwens mijn outfit van zondag. Ik was pas om 7.00 ‘s ochtends thuis dus ik heb verder geen foto’s meer.

Deze week ga ik hard aan de bak voor school! Ik heb geen lessen, want ik heb vakantie. Maargoed, ik moet dus wel studeren… Voor de rest heb ik een verjaardag, ga ik dansen, sporten en zondag meedoen met de Ajax run! Tot volgende week :) X

 

9 Reacties

 1. Tessa 19 oktober 2015 / 23:19

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! Wat vervelend van die bus maar gelukkig is er niemand gewond geraakt. De carpaccio salade ziet er echt heerlijk uit!

 2. Tea 20 oktober 2015 / 10:40

  Schrikken van dat busje, gelukkig was er niks ernstigs aan de hand! Leuke week verder, fijn ook om te zien dat je haar weer groeit :)

 3. Anna 20 oktober 2015 / 14:34

  Oeh, jaloers dat je naar twee ADE feestjes geweest bent :)! Ik ben er helaas niet aan toegekomen dit jaar, mijn vader was jarig en ja het kwam allemaal niet zo goed uit. Balen! Mooie foto’s. die salade ziet er super lekker uit!

 4. Tamara 21 oktober 2015 / 12:30

  Wat leuk dat je naar ADE ging! En erg schrikken van dat busje!

 5. Anneleen 22 oktober 2015 / 13:36

  Die pannenkoeken zien er heerlijk uit! :) heel veel succes met studeren! You can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *