Summum woman fall 2015

Het wordt steeds kouder en kouder… Mijn leren jasje is al bijna te koud dus het wordt tijd om te kijken naar een goede winterjas! Maar dat niet alleen, mijn hele kledingkast kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Ik vind bijna niks meer leuk wat ik heb, ik ben toe aan nieuwe dingen. Mooie basics afgewisseld met wat uniekere items. Ik ga binnenkort maar eens mijn wishlist op een rijtje zetten. Summum woman heeft hun nieuwe fall 2015 collectie gelanceerd en in bovenstaande video kun je alvast een preview zien.

Het zijn allemaal wat apartere dingen, maar ik heb een hoop moois gezien. Zo heb ik de blouse op het oog en ook het jasje vind ik heel mooi. Op de website Summumwomman.com kun je de gehele collectie vinden. Ik heb bijvoorbeeld superleuke truien en vesten gezien, heerlijk voor als het koud is! In mooie lichte kleuren, maar ook zwart. En laat ik nou net gek op zwart zijn!

Wat vinden jullie van de collectie van Summum woman?

Advertorial

2 Reacties

  1. Simone 21 oktober 2015 / 13:52

    Leuk, zo in een filmpje! De collectie zelf lijkt niet helemaal mijn smaak, maar ik kom wel vaker op mijn eigen uitspraken terug haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *