Outfit: trenchcoat

Dinsdag sprak ik af met Tedje in Tilburg om weer even goed bij te kletsen onder het genot van sushi. Het was een super gezellige middag/avond en we hebben ook nog outfitfoto’s gemaakt. Ik besloot voor de verandering weer eens mijn trenchcoat uit de kast te pakken. Ik had hem al super lang niet meer gedragen, maar eigenlijk is ‘ie toch wel leuk! Ik combineerde hem lekker basic: met mijn nieuwe trui van Pull & Bear en een high waisted jeans. Heerlijk comfortabel, maar toch wat netter door de trenchcoat. Ik ben weer heel blij met de foto’s, dus tijd om ze aan jullie te laten zien!

Trui – Pull & Bear

Jeans – Weekday

Jas – Zara

Gympen – All Stars Converse

Armband – Buddha to Buddha

Horloge – Michael Kors

 

13 Reacties

 1. Marlous 24 september 2015 / 12:20

  Wat een leuke jas! En wat is je haar mooi donker. Mijn haar is super blond geworden door de zon haha, dus ik overweeg om het een beetje te verven (met een spoeling of zo) en jouw kleur vind ik precies mooi!

  • Lizzy 24 september 2015 / 22:21

   Thanks! Ik heb er nu een soort colour shine in zitten. Maakt je kleur intenser en houdt het haar gezond. Werd aangeraden bij The Graduates haha. Maar t lijkt best erg op mijn eigen haarkleur!

 2. Amy 24 september 2015 / 13:32

  Wat een onwijs mooie jas! Ik vind je haar ook mooi zitten :)

 3. Anne 24 september 2015 / 14:01

  Wat een mooie foto’s! En je ziet er goed uit!

 4. Fleur 24 september 2015 / 16:03

  Leuk!! Ik heb toevallig ook een paar dagen geleden een outfit online gezet met mijn trenchcoat. Perfecte jas voor dit najaar!

 5. Tamara 24 september 2015 / 17:07

  Toffe jas!! Ik ga er volgend jaar ook eentje aanschaffen!

 6. Anouk | Anouk's Diary 24 september 2015 / 22:20

  Gave jas, ik wil er ook een aanschaffen dit jaar, in het roze of grijs, nog geen idee welke kleur het gaat worden haha

 7. Marloes 24 september 2015 / 22:27

  Wat een leuke outfit draag je! Mooie foto’s zijn het geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *