Outfit: High waisted shorts

Gisteren ging ik met mijn zusje op pad omdat ik in de stad nog wat moest halen. Ik nam mijn camera mee en mijn zusje was weer zo lief om even wat foto’s te maken. Het is een super simpele outfit, maar dat is ook wel eens fijn. Ik droeg een losvallend shirt van Weekday (die basics zijn geweldig!) en een high waisted short van H&M. Mijn tas was gewoon een canvas shopper die een keertje bij de Vogue zat. De sieraden en sandaaltjes leuken het geheel een beetje op. Perfect voor een middagje stad!

Shirt – Weekday

Shorts – H&M

Sandaaltjes – Onbekend

Sieraden – Buddha to Buddha

 

7 Reacties

 1. Neeltje 20 juli 2015 / 07:20

  Leuke outfit! Ik draag dit soort outfits echt super vaak in de zomer :)

 2. Tea 20 juli 2015 / 10:27

  Simpele outfit maar wel leuk, vooral dat broekje! Staat je goed :)

 3. Fashion meets Beauty 20 juli 2015 / 10:35

  Erg mooie foto’s en de highwaisted shorts kun je heel goed hebben. Ik twijfel om een paar aan te schaffen want dan vallen mijn brede heupen alleen nog maar meer op..

 4. Anna 20 juli 2015 / 11:27

  Wat een mooie outfit, vind het erg leuk bij elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *