H&M Fall wishlist

Ik heb echt al super lang niet meer bij de H&M geshopt of besteld, maar deze week ging ik even online kijken en kwam ik toch wel hele leuke dingen tegen. Omdat ik van mezelf streng moet zijn en niet alles mag kopen, heb ik een wishlist gemaakt van datgene wat ik écht wil hebben. En ik kan je verklappen…. Stiekem zijn sommige dingen al naar me onderweg!

Allereerst high waisted jeans. Je ziet het tegenwoordig echt overal en ik vind het zelf gewoon niet fijn om nog lage broeken te dragen. Wie had dat ooit gedacht! Ik heb alleen niet zo veel high waisted broeken, dus ik ben nog op zoek naar wat fijne broeken. Ik vind het moeilijk om echt fijne broeken te vinden, want ik ben nogal kieskeurig. Gelukkig zijn ze bij de H&M lekker goedkoop en ik heb ik er wat verschillende besteld zodat ik ze thuis even kan passen. Ik ben benieuwd! De broeken kosten tussen de 20 en 30 euro.

Daarnaast kwam ik nog een leuke top en jas tegen. De top staat super leuk in een high waisted jeans en ik vind zo’n colletje nu ook erg leuk. Hij kost ook maar een tientje, dus dat is zeker de moeite waard. En streepjes zijn altijd goed! De jas vind ik ook prachtig, zo’n model vind ik zo mooi! Ik heb wel al een grijze jas, dus ik heb ‘m niet besteld. Hij is er ook in het zwart trouwens. Hij kost €59,99. Ten slotte kwam ik ook nog een sjaal tegen die er leuk bij zou passen. Deze kost €19,99. Wat mij betreft kun je van sjaals er nooit genoeg hebben!

En dat is mijn wishlist. Ik heb dus wat broeken besteld en de top met streepjes. Ik ben heel benieuwd en ik zal jullie nog op de hoogte houden als het fijne broeken zijn! Wordt vervolgd…

10 Reacties

 1. lonneke 26 september 2015 / 10:14

  Oh wauw, prachtige dingen!
  Die jas is zo mooi.
  Liefs Lonneke

 2. Judith 26 september 2015 / 11:21

  Wat een leuke items! Ik ben zelf ook nog op zoek naar high waisted broeken, dus ik zal zeker even een kijkje nemen bij de H&M. :)

 3. Kim 26 september 2015 / 11:29

  De H&M jeans vind ik altijd zo fijn zitten. Deze wil ik ook zeker aanpassen!

 4. Manouk 26 september 2015 / 12:02

  Als je goede high waisted broeken zoekt kan je beter naar Monki :) Maar ik hoop voor je dat deze ook goed zijn!

  • Lizzy 26 september 2015 / 13:50

   Ja ik kom daar regelmatig en heb ze een keer gepast en ik weet niet meer waarom maar ze zaten bij mij toch niet helemaal top geloof ik!

 5. Denise 26 september 2015 / 16:13

  Oeh leuke spullen! Ik heb de laatste tijd voor mijn doen ook echt veel gekocht bij de H&M!

 6. Lisa 26 september 2015 / 19:18

  Zo’n gestreepte top wil ik ook nog heel graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *