Favourites of the week #2

Een beetje laat, maar hey, het is nog steeds vrijdag! Deze week heb ik weer een aantal nieuwe favorieten voor jullie. En deze staan helemaal in het teken van afgelopen week. Ik was namelijk op vakantie naar Frankrijk! Ik heb echt een superleuke tijd gehad en toen ik terug kwam ben ik nog twee dagen naar Centerparks de Eemhof geweest waar mijn vader verbleef met mijn stiefmoeder en zusje. Allemaal erg gezellig dus! Daar lezen jullie later meer over, eerst tijd voor de favorieten van deze week!

Favoriete stad

Ik ben op vakantie geweest naar Nice en deze stad kan echt niet in deze blogpost ontbreken. We hadden een appartement midden in de stad en we hebben veel gelopen. En dat is helemaal geen straf, want Nice is echt een prachtig! We zijn naar een leuke club geweest, hebben gewinkeld en ook aan het strand gelegen. Het kan er allemaal! Er is ook een mooi park/speeltuin midden in het centrum en de gebouwen zijn allemaal heel mooi om te zien. Voeg daarbij nog een zonnetje en een warme temperatuur en het was voor ons de perfecte vakantiebestemming!

Favoriete ijs

IJs is voor mij synoniem aan vakantie. Ik ben gek op ijs, zowel waterijs als schepijs. Je kunt me er wakker voor maken. In Nice waren we op zoek naar lekker ijs en we liepen per toeval tegen de tent Amorino aan. Hier maken ze ijs in de vorm van een roos op een hoorntje. Dat ziet er zo leuk uit! Ik had amerena met salted caramel en het was echt geweldig. Amorino zit door heel Europa en in het Maasmechelen outletcentrum is het ook te vinden! Echt de moeite waard.

Favoriete jurkje

We gingen een dagje naar Cannes en daar in de Zara vond ik een super leuk A-lijn jurkje. Ik was heel benieuwd of zo’n model me zou staan, maar het pakte verrassend goed uit en vooral de kleur stond heel mooi. Deze ging dus mee naar huis! Hij kostte ook maar €17,95  dus dat was extra fijn. Ik heb hem die avond meteen gedragen! Maar dan wel met een strapless bh, ik droeg tijdens het passen een normale bh waarvan ik de bandjes toen naar beneden deed.

Favoriete quote

In bovenstaande quote kan ik me helemaal vinden. Je kunt spijt hebben van bepaalde dingen, maar waarom en wat schiet je ermee op? Want je hebt dingen gedaan met een reden. Ook al had je het ‘beter’ niet kunnen doen, ook daar leer je weer van. We schieten er niks mee op om onszelf dingen te verwijten over dingen die we hebben gedaan. Je kunt de tijd toch niet meer terug draaien. Lekker filosofisch dit, haha. Maar wel interssant om over dingen na te denken.

Favoriete snack

Oké, ik heb al eten genoemd maar dit kan echt niet ontbreken… Macarons van Ladurée! Ik was er nog nooit geweest en het werd hoog tijd om er eens eentje te proeven. Ik ging voor salted caramel, hoe kan het ook anders. Het was super lekker en ik heb spijt dat ik er niet meer heb gekocht. De volgende keer dat ik weer bij Ladurée ben wil ik er ook een lekker taartje proeven. Alles ziet er zo goddelijk uit!

11 Reacties

 1. Luna 15 augustus 2015 / 08:59

  OMG, de macarons! En wat staat dat blauwe jurkje je mooi! Leuk artikel!

 2. Rahma 15 augustus 2015 / 10:02

  Dat jurkje staat je heel leuk, en dat ijs en die macarons wil ik zeker een keer proberen!

 3. lonneke 15 augustus 2015 / 11:59

  Heel leuk artikel meid!
  Dat jurkje staat je mooi zeg. Tof model!
  En salted caramel ijs?! Dat klinkt echt way to good.
  Liefs Lonneke

 4. Tedje 15 augustus 2015 / 13:35

  Oh dat jurkje staat je erg mooi Liz! En bedankt, nu heb ik zin in macarons en ijs ;)

 5. Simone 15 augustus 2015 / 19:31

  Wat een mooie foto’s allemaal. Nooit aan gedacht om naar Nice te gaan, maar zoals jij het omschrijft is het een hele leuke stad. Het jurkje staat je ook onwijs mooi.

 6. Anneleen 16 augustus 2015 / 15:58

  Dat ijs en die macarons zien er heerlijk uit, yummie! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *