Het verrassende assortiment van Otto

Ik kan me nog goed herinneren dat ik Milou tegenkwam bij het Ibis hotel. Ze droeg de Adidas sneakers die ik ook had en vertelde me dat ze die bij Otto.nl had gescoord. Bij Otto? Ik dacht dat ze daar alleen suffe kleding hadden! Maar niks blijkt minder waar, tegenwoordig hebben ze een ruim assortiment aan merken. Only, Vero Moda, Nike, VILA en zelfs electronicamerken als Canon & Apple. Ik keek mijn ogen uit en werd helemaal enthousiast van al dat leuks. Omdat ik het idee heb dat niet iedereen op de hoogte is van dit leuke feit, moest ik het toch even met jullie delen. En natuurlijk mijn favoriete items aan jullie laten zien. De ‘Favourites’ zit natuurlijk niet voor niets in mijn blognaam!

Mijn favoriet is de sjaal en ik vind ook dat ze heel veel leuke vesten hebben. Ik word er helemaal hebberig van!

Bestellen jullie wel eens wat bij Otto.nl?

9 Reacties

 1. Manon 20 november 2014 / 12:19

  Ik heb best veel leuke dingen van Otto op mijn wishlist staan, het is even zoeken maar ze hebben echt veel leuks!

 2. Manon 20 november 2014 / 13:02

  Ik vind dat witte vestje heel leuk. Ik keek eigenlijk ook nooit bij otto.nl, ik denk omdat mijn oma daar graag kleding besteld. Dat we de zelfde zomerjas hebben vond ik al erg genoeg. Toch maar weer vaker eens kijken dan :)

 3. Eilish 20 november 2014 / 15:10

  Ik heb er nog nooooit besteld eigenlijk! Toch zijn er wel leuke dingetjes!

 4. Maaike 21 november 2014 / 11:40

  Dat warme, witte vest ziet er heel mooi uit!

 5. Eilish 23 november 2014 / 23:28

  Dat lekkere warme vest, looking good! Eigenlijk bestel ik nooit wat bij Otto. Daar denk je gewoon niet zo snel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *