My life as Liz #133

Na de radiostilte van afgelopen weekend heb ik weer een verse My life as Liz voor jullie. Ik had een heel druk weekend, waardoor ik echt niet toekwam aan het bloggen. Maar ik hoop het goed te maken met deze foto’s! Deze week was best wel een bijzondere week, want zoals jullie inmiddels allemaal weten, draag ik mijn pruik niet meer. Maandag ging ik naar de kapper en de rest van de week heb ik in een soort van roes geleefd door alle positieve reacties. Wow, wow en nog eens wow! Ik was (en ben) nog steeds flabbergasted. Daarnaast ging m’n leven natuurlijk wel door, en ging ik gewoon naar school, pakte ik een filmpje in de bioscoop, ging ik stappen en heb ik gewinkeld met vriendinnen. Leuke dingen, dus!

Links: Maandagochtend, wachten bij de kapper. Spannend! Ik ging naar The Graduates in Utrecht. Aanrader! Rechts: Yay, happy new hair!

Links: Ik had afgesproken met Sarah om wat te gaan filmen, maar ik was helemaal hyper door alle reacties dat we lekker op het terras neerploften. Ice tea green for me, zoals altijd. Rechts: Selfie! Is wel even wennen hoor, selfies maken met dat nieuwe haar. Klinkt super stom, maar ik moet nog even wennen aan de ‘nieuwe’ Lizzy.

Links: We haalden een lekker wokgerecht bij Eazie. Rechts: En we aten het gezellig op bij mij thuis. Was leuk om weer lekker bij te kletsen!

Links: Ik kocht deze superleuke USB stick voor 8 euro bij de Hema. Rechts: Blije ik!

Links: Details van mijn outfit, I like it! Rechts: Ik droeg mijn nieuwe jas van de ONLY. Het was best wel fris en dus had ik eindelijk de kans om hem eens te dragen, want ik heb hem al een tijdje thuis.

Links: Tijd om een video op te nemen! Ik vertelde alles over mijn nieuwe haar in een filmpje. Deze is trouwens super goed bekeken, heel erg leuk om te zien. Rechts: Mijn band was lek, maar zo oud dat er helemaal een nieuwe op moest. Maaaar, ik kan nu wel weer fietsen!

Links: Ik ging met Marlous naar de bioscoop, naar de film Chef. Heel erg leuk! Van te voren aten we wat bij de Burger King. Rechts: Donderdag alweer vroeg op school: half 9. En dan beginnen met economie, heftig. Haha.

Links: Nu ik van die pruik af ben, kan ik ook weer naar de sportschool. JOEPIE! Donderdagavond ging ik dus gezellig sporten met een vriendin. Rechts: Daarna gingen we nog even bij mij thuis chillen.

Links: Ik spotte deze thee op Marjolein haar Instagram en ik was heel benieuwd. Inmiddels is het mijn favoriete thee, deze is echt zo lekker! Rechts: Wat vinden jullie van onze sexy outfits?

Links: Ik ben dol op mijn nieuwe broek van Zara. In combinatie met deze blouse van C&A vond ik hem ook heel geslaagd. Rechts: Lekker bijkletsen met vriendinnen bij Starbucks.

Links: Vrijdag moest ik voor een kort gesprekje naar school, maar omdat ik het een beetje nutteloos vond om voor dat korte moment op en neer te gaan, ging ik wat eerder en werkte ik nog even aan school in de mediatheek. Dat moet ik vaker gaan doen! Rechts: De kat was er weer! Mijn koeienhuid was heel interessant…

Links: Vrijdag ging ik stappen, en zaterdag was ik behoorlijk brak. Maaar toch ging ik naar de stad met vriendinnen. Ik kocht een leuke sjaal bij de Zara en na afloop gingen we nog wat eten bij Happy Italy. Dit zit sinds kort in Eindhoven en ik was er nog niet geweest, maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Het is goedkoop en heel lekker! Je krijgt heel veel en wat je niet op krijgt mag je gewoon meenemen naar huis. Rechts: Even chillen bij mij thuis onder het genot van een ijsje, chocolade en een serie. Heerlijk!

Links: Met liefste Merel! Rechts: Weer drankjes doen, maar dit keer alcoholvrij. Ik ging braaf aan de thee en spa rood, maar alsnog was het heel gezellig!

Links: Zondag even met mijn zusje naar de stad! Ik had niks gekocht, maar het was wel gezellig. Rechts: Opa & oma kwamen ook nog even langs, die had ik al even niet meer gezellig dus dat is dan altijd fijn!

En dat was mijn week alweer. Jemig wat gaat de tijd toch snel! Deze week heb ik ook weer een hoop leuke dingen op de planning staan, waaronder twee feestjes, de opening van de Primark in Arnhem en ik ga overnachten in een hotel in Amsterdam. Stay tuned… Tot de volgende week! X

31 Reacties

 1. Desmain 29 september 2014 / 07:31

  Je ziet er zo goed uit! Fijn dat je weer veel meer kan doen!

 2. Janey 29 september 2014 / 07:43

  Wat staat je nieuwe kapsel je toch ongelooflijk goed!

 3. Bella 29 september 2014 / 08:56

  Je hele stijl ziet er nu super uit…stoer en pittig. Ik vind de foto met de blauwe jas en die met de broek van zara zo mooi.

 4. Kelly 29 september 2014 / 09:48

  Die jas van Only, daar twijfel ik nog steeds heel erg over! Ik weet niet zo goed of die kleur mooi matcht met mijn lichte haar/huid! Wat een leuke diary!

 5. Maaike 29 september 2014 / 09:57

  Haha, wat een leuke USB stick! En deze haar coupe staat je echt heel tof!

 6. Melissa 29 september 2014 / 10:14

  Leuke foto’s! Ik moet zeggen dat ik al helemaal gewend ben aan je haar, misschien nog wel eerder dan jij zelf haha ;-) Het staat je echt goed. Veel plezier komende week met alles!

 7. Tineke 29 september 2014 / 10:22

  Wat zie je er toch geweldig uit met dat korte haar! Die usb stick is erg leuk!
  Liefs

 8. Amelie 29 september 2014 / 12:06

  Leuke My Life As Liz!! Je straalt helemaal!

 9. Yara 29 september 2014 / 12:59

  Je ziet er nu echt uit als een rockchick met je nieuwe haar, i like it! Vind je nieuwe broek trouwens heel leuk staan met je blouse van C&A, goede combi. Fijne week chick!

 10. Myrthe 29 september 2014 / 16:50

  Hee Lizzy! Tof dat het zo goed met je gaat allemaal :) Welke studie doe je nu eigenlijk?

 11. Demi 29 september 2014 / 17:06

  Je ziet er echt onwijs goed uit!

 12. cheyenne 30 september 2014 / 07:07

  wat een fijne, fijne week :) leuke foto’s!
  xo, cheyenne

 13. Hesteranne 30 september 2014 / 09:55

  Je nieuwe haar is zo leuk! En je grijze jas trouwens ook :D

 14. Mariska 30 september 2014 / 12:43

  Nog steeds heel veel respect dat je dit zo doet en zonder je pruik verder gaat. Het staat je ook nog eens super leuk! Vind kort haar altijd staan voor een sterke vrouw en dat ben je zeker weten!
  Ook vind ik de USB drive wel erg leuk zeg van de Hema :D

 15. Stephanie 2 oktober 2014 / 22:23

  Erg leuke foto’s, je bent n beauty!
  En je kledingstijl is zo awesome, kan ik echt wat van leren, haha!

 16. Marloes 3 oktober 2014 / 09:09

  Wat een leuke diary! De mintgroene jas van ONLY is erg tof, en je nieuwe haar staat je zo mooi Lizzy. Je bent echt een beauty! De houthakkersblouse is ook mooi, is dat van de nieuwe collectie van C&A?

 17. Pleuni 3 oktober 2014 / 18:09

  Wauuuuw. Ik reageer nooit maar volg je al heel lang. Ik zag je zelfs laatst in Utrecht maar durfde niks te zeggen. Maar nu moet ik echt reageren. Dit haar staat je fierce, prachtig, pittig en powerfull. Echt wauw gewoon! You rock!!!!

  • Lizzy 3 oktober 2014 / 18:51

   Haha ah! Dankjewel! Volgende keer gewoon wat zeggen hoor, ik bijt niet :P

 18. Karlijn 5 februari 2015 / 13:59

  Hee Lizzy, weet jij misschien of er studentenkorting wordt gegeven bij The Graduates kappers?

  • Lizzy 5 februari 2015 / 17:15

   Poe geen idee! Ik heb dat zelf niet gehad geloof ik… maar ik zou het even navragen als ik jou was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *