Thank you all!

Lieve allemaal, ik weet het al een paar dagen maar als je een oplettende volger bent heb je het misschien wel mee gekregen: ik ben genomineerd voor de Zalando Blogger Awards en sta in de finale met drie andere bloggers! Ik had het de afgelopen dagen nogal druk dat het me is ontschoten om er een blogpost over te schrijven. Dus misschien vroeg je je wel af waarom ik weer zo’n te blije selfie plaats: nou, hier om!

Ik vind het super leuk en ook wel heel spannend, de finale is namelijk volgende week 10 juli in Amsterdam tijdens de opening van de fashion week. Mijn outfit heb ik inmiddels al binnen en ik heb woensdag de hele dag aan een (ander) filmpje gewerkt dat ik moest inleveren. Daarin moest ik een aantal vragen beantwoorden. Er wordt een compilatie van gemaakt met de andere filmpjes, maar ik zal het origineel hier ook nog wel een keer delen. Maar dat komt na volgende week, het moet natuurlijk wel een beetje spannend blijven!

De 10e reis ik samen met een vriendin af naar Amsterdam en daar zullen we dan te horen krijgen wie de winnaar is van de Jury Award, Newcomer Award en de People’s Choice award. Voor die laatste ben ik dus genomineerd, want ik heb genoeg stemmen gekregen van het publiek. En dat zijn jullie! Ik wil jullie enorm bedanken, want wat de uitslag straks ook mag zijn, ik vind dit al een enorme eer! Blijkt maar weer dat ik de beste bezoekers ooit heb, ook al hebben jullie dat het afgelopen jaar al bewezen. Nogmaals: dankjulliewel allemaal!

Volgende week donderdag om 22.00 vindt de uitreiking plaats. Ik ben van plan die dag te vloggen maar via social media zou je vast ook wel het één en ander kunnen volgen, dus mocht je benieuwd zijn: je weet me te vinden!

21 Reacties

  1. Annemiek 4 juli 2014 / 15:54

    Super gaaf! Gefeliciteerd!

  2. Fleur 4 juli 2014 / 16:05

    Wat gaaf en wel verdiend!
    Ik ben benieuwd of je wint, ik ga in ieder geval duimen:)!

  3. Sarah 4 juli 2014 / 16:42

    Je verdient het echt lieve Liz! Uiteraard had ik je blog ook genomineerd :). Komt helemaal goed volgende week. Geniet ervan!

  4. Jennie from the Blog 4 juli 2014 / 17:02

    Jeeeej!! Misschien kom ik dan toch kijken, haha :) Heel veel succes. Stiekem heb ik zo’n gevoel dat je gaat winnen!

    • Lizzy 4 juli 2014 / 18:33

      Ahhh jaaa kom, is gezellig ook! En dat vind ik een leuk gevoel :P

  5. Anna 4 juli 2014 / 19:15

    Gefeliciteerd, echt heel tof! Veel succes :)

  6. Sophie 5 juli 2014 / 12:02

    Wat gaaf Lizzy! Wie zijn de andere genomineerde bloggers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *