My life as Liz #123

Wat een week, wat een week! Het was weer even stil op mijn blog, maar ik ben dan ook druk bezig geweest! Afgelopen week was super leuk, zo ging ik naar de Efteling, naar kantoor voor een optreden van Ella Henderson, ik bezocht Amsterdam voor de Zalando Blogger Awards, ging naar Extrema Outdoor en sloot de week af met een etentje met vriendinnen. Ik heb ervan genoten en veel foto’s gemaakt, dus als je benieuwd bent naar de foto’s lees dan snel verder!

Links: Maandagochtend fietste ik naar station en er stond een enorme rij voor de (nog gesloten) Primark. Insane! Rechts: Ik ging samen met Tedje naar de Efteling, we hebben een superleuke dag gehad. Het weer zat gelukkig ook mee! Ik ging in een rolstoel omdat ik altijd al een keer naar een pretpark wilde en dan gebruik maken van de rolstoelingang. Nu had ik een excuus, dus ik profiteerde ervan! Ik was daarnaast ook best wel moe van het weekend, dus die rolstoel kwam eigenlijk wel goed van pas. Anders had ik het nooit de hele dag volgehouden!

Links: Jeej, selfie! We gingen na de Efteling door naar Tilburg om naar een leuke film te gaan. Daar snel meer over, want ik mag ook vrijkaartjes verloten! Ik was laat thuis en helemaal gesloopt, maar het was het helemaal waard. Rechts: Een laatste foto van de Efteling. Lekker chillen en lunchen in de bootjes.

Links: Dinsdag ging ik naar Amsterdam want op het kantoor van mijn mediabureau trad Ella Henderson op. En wauw, wat is ze goed! Zo jong ook nog! Rechts: Er waren ook cocktails, en waar cocktails zijn, is Lizzy. Super lekker!

Dit kreeg ik van bureau van Zalando. Super lief!

Links: Met Sarah. Heel leuk om iedereen weer te zien en even bij te kletsen! Rechts: Een selfie met de enorme Arizona fles van Sophie. Zo’n grote had ik nog nooit gezien!

Woensdag haalde ik mijn outfit op voor donderdag. Ik kocht een jumpsuit bij de Mango en wilde hem eigenlijk dragen met deze hakken, maar uiteindelijk zijn het zwarte loafers geworden. Jammer, maar zenuwen en hoge hakken gingen niet echt samen en ik had al veel last van pijnlijke voeten. Achja, ik voelde me uiteindelijk wel comfortabeler!

Links: ‘s Avonds was het weer tijd voor voetbal. Ik dronk mijn verdriet maar weg… Uiteindelijk nog tot 2 uur in de stad gebleven, wat misschien niet het beste idee was want ik moest de volgende dag al om 9 uur op mijn oude basisschool zijn voor de eindmusical van mijn zusje. Wel leuk om gezien te hebben en ik kwam mijn oude leraar ook tegen! Rechts: En daarna door naar Amsterdam, want ‘s avonds waren de Zalando Blogger Awards!

Links: Jullie hebben de dag al kunnen zien in deze vlog, maar hier nog even een foto van mij en Roza, de vriendin die ik had meegenomen. Rechts: JAAAAA, ik won! Ik ben nog steeds super blij en ga er lekker van shoppen :D

Links: Nadat ik weer een beetje was bijgekomen dronken we nog een wijntje op het Leidseplein. Rechts: We sliepen in een hotel en de volgende dag gingen we weer naar huis. Even ontbijten en chillen in de trein. Ik was wederom weer super moe, maar tijd om uit te rusten had ik niet echt. Ik dronk ‘s avonds nog wat met een vriendin op het terras om bij te kletsen en de volgende dag stond het volgende feestje alweer voor de deur!

Links: Ik ging samen met Lola naar Extrema. Hier onze outfits! Ik draag mijn nieuwe top van Abercrombie & Fitch met een maxi rok van H&M. Rechts: Afrojack! De muziek was er top en we hebben echt genoten.

Links: Happy selfie! Rechts: Tijd voor bacoooo!

Links: De avond eindigde met vuurwerk. Het was een hele gezellige dag! Ik kan het blijven zeggen, haha. Rechts: De zondag sloot ik af met een etentje met vriendinnen. We aten bij Umami, ik was er nog nooit geweest maar het was lekker. Vooral de sushi viel goed in de smaak, zoals altijd!

Poe, dat was mijn week! Deze week heb ik het iets rustiger, maar stilzitten doe ik niet. Vandaag ben ik naar het ziekenhuis geweest (waar snel een update over online komt), ik ga naar Utrecht naar mijn kamer en ook nog naar Amsterdam voor mijn blog. Komt wel goed, dus! Ik zie jullie volgende week! X

20 Reacties

 1. Tedje 14 juli 2014 / 11:51

  Jaaaa de Efteling was zooo leuk!! En je hebt nog heel veel andere leuke dingen gedaan. Fijn begin van de zomer! :)

 2. Tamara M 14 juli 2014 / 12:20

  Wauw! Super leuk.
  En je jumpsuit is écht super mooi!!.

 3. Fleur 14 juli 2014 / 12:31

  Ziet er uit als een ontzettend gezellige en leuke week! Ben helemaal weg van de outfit die je droeg op bij de Zalando bloggers awards! Zo leuk!

 4. Helene 14 juli 2014 / 12:50

  Wauw, wat heb je een leuke en drukke week gehad. Gefeliciteerd met je blogger award wij gaan binnenkort ook naar de efteling, misschien neem ik ook wel een rolstoel mee ;-)

 5. Charile 14 juli 2014 / 12:54

  Wat een leuke foto’s weer! Echt een prachtige jumpsuit!

 6. Yvette 14 juli 2014 / 13:08

  Hee lizzy, wat een leuke week! En wat een mooie jumpsuit! Ben nog opzoek naar zoiets! Heb je er een linkje van (kan niet precies zien op de foto’s welke het is). En valt het groot of klein? Ik heb ongeveer hetzelfde figuur als jou, denk ik.

  Gefeliciteerd met de blogger award! Ik gun het je van harte.

 7. Melissa 14 juli 2014 / 16:57

  Wat een superleuke week zeg! Succes met alles komende week :) En ik hoop dat in het ziekenhuis alles goed is.

 8. Vera 14 juli 2014 / 17:37

  Wat een super week! Je hebt je erg goed vermaakt zie ik :) Zulke weken vliegen altijd voor bij.

 9. Helen 14 juli 2014 / 19:06

  Hello lovely, I’ve just come across your blog and it’s amazing, so many wonderful photos!! I’m your newest follower and now looking forward to your next post! :) Love the black jumpsuit!!

  I have a new blog post up, so would love to know your thoughts! :)

  http://electricsunrise.blogspot.co.uk/

  xoxoxox

 10. Joyce 19 juli 2014 / 21:33

  Wat zie je er VAVAVOOM uit in die Mango jumpsuit zeg hey! Nog steeds trots op je voor het winnen van de Zalando Blog Awards trouwens! <3 Zo goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *