New in: zomerjurkje

Vandaag heb ik iets super leuks gedaan, ik heb de hele dag gefilmd! Ik werd een tijdje geleden benaderd door Aicha en zij is heel goed met film, ze studeert er zelfs voor. Ze wilde me helpen met een filmpje voor mijn blog en dat aanbod kon ik natuurlijk niet afslaan! Het wordt een heel persoonlijk filmpje wat ik als kanaaltrailer op YouTube ga gebruiken. Een echt Lizzy-filmpje, dus! We hebben heel veel verschillende shots opgenomen met verschillende outfits, wat best vermoeiend was met het warme weer. Maar ik weet zeker dat het resultaat heel cool wordt. Het was in ieder geval een hele leuke dag en tijdens het opnemen in de winkel I love Depeche in Eindhoven, liep ik tegen dit leuke jurkje aan. En ik nam ‘m mee naar huis!

Het is een heerlijk luchtig jurkje wat perfect is voor de warme dagen. De print is een beetje apart met verschillende kleurtjes en in de taille zit een koordje met daaraan veertjes. Heel leuk, ook al kan je het op de foto niet echt zien. Ik hoop ‘m snel beter aan jullie te kunnen laten zien, maar voor nu even deze foto die in de winkel is gemaakt. Het jurkje was trouwens nu in de sale voor 30 euro en is er in meerdere kleuren. Ik ben er blij mee :)

Wat vinden jullie er van?

17 Reacties

  1. Tessa 4 juli 2014 / 07:50

    Dat printje staat je heel erg leuk! Ik hou van zomerjurkjes!
    Liefs, Tessa

  2. Marieke 4 juli 2014 / 11:25

    Waauw, die vind ik super mooi! En ik ben benieuwd naar het filmpje :)

  3. charile 4 juli 2014 / 11:30

    Wauw, prachtig jurkje! Ik ben benieuwd naar het filmpje :D

  4. Fleur 4 juli 2014 / 12:19

    Ahh wat een ontzettend gaaf jurkje! Perfect voor het strand, maar ook voor een feestje bijvoorbeeld. Heel erg leuk hoor!

  5. Eline 4 juli 2014 / 14:31

    Wauw, een heel mooi jurkje! De kleur staat je goed.

  6. Lauriëtte 5 juli 2014 / 11:21

    Wat een geweldig jurkje! Weet je toevallig of die ook ergens online te koop is? Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *