Choies bestelling

Ik heb inmiddels al twee keer bij Choies.com besteld en dat is tot nu toe heel goed bevallen. De prijzen op de webshop zijn betaalbaar en de kleding is leuk, ze hebben een groot assortiment en het is leuk om kleding te dragen waar niet iedereen in loopt. Gisteren plaatste ik weer een bestelling, en omdat het altijd even duurt voordat ik de bestelling zelf heb (enige nadeel), wilde ik het nu al aan jullie laten zien! Uiteraard komt er nog wat over online als ik de kledingstukken heb ontvangen. Ik ben heel erg benieuwd!

Met het oog op de lente en zomer heb ik vooral daarvoor dingen besteld. Nu maar hopen dat het ook echt lekker weer wordt, haha! Allereerst bestelde ik een lichtblauwe top met vogeltjes erop. Ik ben normaal nooit zo van de schattige dingen, maar ik denk dat dit heel leuk staat op een high waisted short die ik heb. Of op een donkere jeans, maar dat ligt eraan hoe het topje valt want hij lijkt best kort. Hij kost $18,-. Daarnaast ook nog een wit t-shirt met print. Lekker stoer voor op mijn leren legging, of gewoon een spijkerbroek. Deze kost ook $18,-.

Ook heb ik dit jurkje besteld. Super leuk over je bikini op het strand! Maar gewoon als top en dan half in je broek/short kan denk ik ook. Het hangt er een beetje vanaf hoe hij gaat vallen, dus we zullen zien! Dit jurkje kost $19,-.

Ik kan niet wachten tot mijn bestelling binnen is, maar ik zal nog even geduld moeten hebben! Hebben jullie wel eens besteld bij Choies.com?

16 Reacties

 1. Manon 19 maart 2014 / 08:34

  Oooh dat kanten jurkje vind ik echt te gek! Ben al tijden op zoek naar zoiets :D

 2. Kiki 19 maart 2014 / 09:24

  Die eerste twee tops zijn echt mijn favoriet! :-) XXX

 3. Suze 19 maart 2014 / 09:48

  Leuke dingen heb je besteld zeg, ziet er goed uit. Vooral het laatste jurkje :)

 4. Lauriëtte 19 maart 2014 / 10:38

  Ze hebben zeker leuke items! Kleding bestellen via internet doe ik eigenlijk zelden, tenzij ik zeker weet of het past of als ik het gratis retour kan sturen. Stel nu dat de items niet fijn zitten of je niet de goede maat hebt? Hoe ga jij daar mee om?

 5. Maaike 19 maart 2014 / 11:16

  Ik hoop dat jouw dingen wel leuk zijn! Mijn ervaringen met choies zijn niet zo goed. Heb nu ook een blousje hier liggen in maat L, die valt als een XS. De kwaliteit is ook niet om naar huis te schrijven =(

 6. Anouk 19 maart 2014 / 14:20

  Oehh dat blauwe topje met vogeltjes vind ik super!!

 7. Femke 19 maart 2014 / 15:12

  Dat jurkje vind ik heel leuk!

 8. Fleur 19 maart 2014 / 19:45

  Ik vind de lichtblauwe top super leuk! Leuk op een high waisted spijkerbroekje van de zomer!

 9. Margot 25 maart 2014 / 11:34

  Ziet er super leuk uit! Maar is even checken.;)

 10. Joyce 26 maart 2014 / 17:29

  De top is zo schattig! ♥ Ik wacht even braaf af hoe hij jou in real-life bevalt, maar anders mag hij ook zeker op mijn wishlist hoor!

 11. Danique 3 april 2014 / 19:41

  Aaah, wat heb je super leuke dingen besteld! Ik ben heel erg benieuwd hoe alles je staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *